Rabia Soytürk New York Times Meydanı'nda!

Güzel oyuncu Rabia Soytürk'ün hayranları, oyuncunun görüntülerinden oluşan bir video klibi ünlü New York Times Meydanı'nda yayınladı. Böylelikle yurt dışında da Rabia Soytürk adının yansımaları yaşandı.

ozan
08 Kasım 2023 - 11:04
Magazin

Son olarak Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluan Veda Mektubu isimli dizide Aslı karakterini canlandıran Rabia Soytürk, büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de beğenilen Soytürk'ün adı, geçtiğimiz günlerde New York'taki ünlü Times Meydanı'na yansıtıldı.

23-11/08/ekran-goruntusu-358.png

Gülperi, Benim Adım Melek, Alparslan: Büyük Selçuklu, Duy Beni gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncunun objektiflere yansıyan ve en sevilen görüntülerinden oluşan bir video klip hazırlandı.

23-11/08/ekran-goruntusu-361.png

Kimi zaman siyah-beyaz, kimi zaman da renkli görüntülerin kullanıldığı klipte Rabia Soytürk'ün en sempatik görüntülerine yer verildi.

23-11/08/ekran-goruntusu-362.png

Bazı görüntülerin ise Rabia Soytürk'ün setlerde çekilmiş fotoğrafların olduğu görüldü.

23-11/08/ekran-goruntusu-358-1699433709.png

Rabia Soytürk'ün yurt dışındaki hayranlarının oluşturduğu görsel metin, Times Meydanı'nda barkovizyondan yayınlandı. Soytürk ile ilgili bu paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından da gündeme getirildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin