Reyting savaşlarından dert yanan oyuncu kim?

Oyuncu Açelya Elmas, dizi ortamını değerlendirdi: Artık dizi setleri çekilmez oldu. Eskiden diziler kısa çekilirdi. Kimse “Acaba dizi 2 hafta sonra kaldırılır mı” diye endişe etmezdi!

resim yok
09 Temmuz 2013 - 14:22
Röportaj

Oyuncu Açelya Elmas, dizi ortamını değerlendirdi...

 

''Artık dizi setleri çekilmez oldu. Eskiden diziler kısa çekilirdi. Kimse “Acaba dizi 2 hafta sonra kaldırılır mı” diye endişe etmezdi!''

 

Samimi açıklamalar

Özcan Deniz’in filmi ‘Ateş ve Su’da oynayan Açelya Elmas soruları cevapladı.

- Sizi ‘Ateş ve Su’ projesine ‘evet’ dedirten neydi?

Özcan Deniz başarılı projelere imza atıyor. Hikayelerini anlatırken çok samimi duruyor ve çekim tekniği de çok farklı. Bir sinemasever olarak onun işlerini çok renkli buluyorum.

- Canlandırdığınız karakteri tanıtır mısınız?

Yağmur’un çocukluk arkadaşını oynuyorum. Çok zor zamanda ona kol kanat geriyor. Ama film çekim aşamasında olduğu için daha fazla bilgi veremem.

- Uzun yıllardır setlerdesiniz. Sizce dizi sektöründe son durum ne?

Açıkçası eskiden daha iyiydi. Eskiden bu kadar reyting savaşı yoktu. Bir dizi başladığı zaman 13 bölüm anlaşma yapardınız. İki bölüm sonra kalkıp kalkmayacağını merak etmezdiniz.

 

Ben bu söyleşi vesilesiyle Ramazan ayının ülkemize ve İslam dünyasına iyiliklere ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum.

Herkes Özcan Deniz olamaz

Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz gibi yorumcuların sinemaya geçmesi acımasızca eleştirildi. Ama sanat ruhu olan bir insanın (gerçek sanatçıların), sanatın her dalında yeteneğine ve bilgisine göre başarılı olabileceğini düşünüyorum.

[reklam]

İkisi de kendini bu konuda kendilerini kanıtlamış isimler. Özellikle Özcan Deniz. Müzik, senaryo, yönetmenlik ve oyunculuk. Bu kadar farklı alanlarda iş çıkarmak çok değerlidir.

Allah herkese sabır versin

Bu yıl Ramazan en sıcak günlere denk geldiği için biraz zor geçecek. Allah herkese sabır ve güç versin. Eski ramazanlara gelince... Bir kere çok keyifliydi.

 

Özellikle yatılı okuduğum dönemlerde çok güzeldi. Öğlen oldu mu yemeğe koşturmaz, birbirimizi oyalar, iftarı heyecanla beklerdik.

 

Gırgır şamata sahura kalkardık, tam bir Hababam Sınıfı hikayesi. O yılları gülümseyerek hatırlıyorum.

 

 

EZGİ ASAROĞLU HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin