Reytingler kaderini belirledi! Bir Peri Masalı final mi yapıyor? Kaçıncı bölümde final yapacak?

Fox Tv'nin sezona en iddialı başlayan dizilerinden Bir Peri Masalı kötü giden reytinglerin kurbanı mı oluyor? Bir Peri Masalı dizisi ne zaman final yapacak? Bir Peri Masalı dizisi final fragmanı yayınlandı mı? Bir Peri Masalı dizisi neden final yapıyor? Bir Peri Masalı dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak? Bir Peri Masalı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Peri Masalı 6. bölümde final mi yapıyor?

FOX'un yeni dizisi Bir Peri Masalı kötü gelen reytingler sebebiyle yayın hayatına son mu veriyor?

Senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve Merve Çolak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrollerinde Alina Boz ve Taro Emir Tekin yer alıyor.

Bir Peri Masalı dizisinin konusu nedir?

Sıradan bir hayat süren Zeynep’in doğum gününde bir çanta dolusu para bulması bütün hayatını değiştirir. Bulduğu parayı eski hayatını geride bırakıp kendine zengin bir imaj vermek için kullanmaya karar veren Zeynep, gözde bekar Onur Köksal’ı hedef alır ve hem onu hem de Köksal ailesini cezbetmeye çalışır. Fakat Zeynep, cemiyete girmenin masallarda olduğu kadar basit olmadığı gibi geçmişinden kaçmanın da kolay olmadığını görecektir.

Bir Peri Masalı dizisi Çarşamba akşamı 5. bölümüyle ekrana geldi. İlk üç bölümüyle reyting listelerindeki beklentiyi karşılayamayan Bir Peri Masalı dizisi hakkında final haberleri de çıkmaya başladı. Son olarak düşük reytingler nedeniyle Mahkum dizisinin de fişini çeken Fox, Bir Peri Masalı dizisine şans verecek mi?

Bir Peri Masalı dizisi ne zaman final yapacak? Bir Peri Masalı dizisi kaçıncı bölümde final yapacak?

Bir Peri Masalı dizisi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, dizinin akıbeti de merak konusu oldu.

Dizinin kadrosunda son dönemin en başarılı isimlerinden Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Okan Urun, Tülin Ece, Kadir Çermik, Şener Savaş, Canan Atalay ve Müfit Kayacan gibi oyuncular da yer alıyor.

Bir Peri Masalı 5. bölüm reytingleri nasıl? Reyting sıralamasında kaçıncı oldu?

Bir Peri Masalı dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Peri Masalı dizisi 6. Bölümde neler olacak? Bir Peri Masalı dizisi 6. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Bir Peri Masalı dizisi kaçıncı bölümde final yapacak?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin