Rihanna yeniden moda sahnesinde!

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, bir spor giyim markasının yeni spor ayakkabılarını tanıtacak. Markanın çok sevilen spor ayakkabılarının iki yeni renk seçeneği, 3 Kasım'da Rihanna'nın tanıtımıyla piyasaya sunulacak.

ozan
30 Ekim 2023 - 15:44
Magazin

Global ikon Rihanna ve spor giyim şirketi PUMA, 3 Kasım'da, çok sevilen FENTY x PUMA Avanti spor ayakkabılarının iki yeni renk seçeneğini piyasaya sunacak.

İki PUMA ikonunun sıradışı bir karışımını temsil eden FENTY x PUMA Avanti, King futbol kramponunun yüksek kaliteli deri tasarımı ile klasik koşu ayakkabısı Easy Rider'ın dış tabanını harmanlıyor.

23-10/30/rihanna.jpg

Vintage spor tarzında kullanılan malzemeler ve renklerden esinlenerek futbol trendine bir moda yorumu getiren Avanti'nin ikinci koleksiyonu, koyu mersin ağacı ve kulüp laciverti renklerinde erkek, kadın ve çocuk bedenlerinde Rihanna'nın tanıtımıyla satışa çıkacak.

İki renk seçeneği de yağla işlenmiş deri malzemeye, tonlamalı deriden PUMA FORMSTRIP desenine, altın rengi bağcık uçlarına ve üzerinde kabartmalı FENTY number 1 logosu bulunan dile sahip olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin