Rise of Empires: Ottoman Rising yayınlandı!

Osmanlı'nın yeni çağ başlatan seferini konu alan mini dizi yayına girdi.

Merve Mutlu
24 Ocak 2020 - 15:22
Yeni Bölüm

"Osmanlı Sultanı II. Mehmet, Bizans'ın başkenti Konstantinopolis'i fethetmek üzere destansı bir sefere çıkar ve tarihin akışını yüzyıllar boyunca değiştirir." açıklaması ile Netflix'te yayınlanan Rise of Empires: Ottoman Rising belgeseli nihayet yayınlandı.  

20-01/24/rise-of-empires-ottoman-rising.jpg

Cem Yiğit Üzümoğlu, Tuba Büyüküstün, Damla Sönmez, Birkan Sokullu, Baki Davrak ve Erdal Yıldız gibi başarılı isimleri bir araya getiren, Kelly McPherson ve Elizabeth Lake'in senaryosunda beraber çalıştığı Osmanlı dizisinin 6 bölümü de izleyici ile buluştu. Bizans'ın başkenti Konstantinopolis için yapılan seferle başlayan hikaye, yeni çağa ışık tutacak. 

Rise of Empires: Ottoman Rising bölümleri

20-01/24/tuba-buyukustun.png

Süreleri ortalama 45 dakikadan oluşan 6 bölüm: "Yeni Sultan", "Surları Aşmak", "Haliç'e Giriş", "Gizlilik Başarının Anahtarıdır", "Kadim Kehanetler" ve "Yıkım" isimlerinden oluşan bölümleri ile yayına girdi.

Rise of Empires: Ottoman Rising konusu:

6 bölümlük mini belgesel dizi, Osmanlı devletinin yükselme dönemini konu alıyor. Bizans'ın başkenti olan Konstantinopolis'e yapılan başarılı seferin ardından başlayacak yeni çağa ışık tutulacak. 

Nasıl izlenir?

Karga Seven imzalı Ottoman Rising nasıl izlenir sorusu izleyicilerde merak uyandırdı. Başarılı oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ile adından söz ettirecek olan mini belgesel Netflix üzerinden izlenebilir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin