Robert Downey Jr.’ın kılıktan kılığa girdiği ‘The Sympathizer’ seyirciyle buluşuyor

Başrolünde Robert Downey Jr. ve Hoa Xuande gibi usta isimlerin yer aldığı ‘The Sympathizer’, 15 Nisan'da BluTV'de seyirciyle buluşacak.

Berfin Sengil
08 Nisan 2024 - 14:39
Viral

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, tüm dünyanın merakla beklediği dizilerden biri olan The Sympathizer’ı 15 Nisan’da yayına alıyor. The Handmaiden ve Oldboy filmlerinin yönetmeni Park Chan-Wook imzalı dizinin başrolünde Robert Downey Jr. ve Hoa Xuande yer alıyor. Robert Downey Jr. dizide sayısız kılığa girerek izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor.

Viet Thanh Nguyen’in Pulitzer ödüllü aynı adlı romanından uyarlanan The Sympathizer, Vietnam Savaşı’nın son günlerinde yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir komünist casusun mücadelesini anlatıyor.

Güney Vietnamlı mültecilerden oluşan bir toplulukta yaşarken, topluluk hakkında gizlice casusluk yapmaya ve sadakati ile yeni hayatı arasında kalan bir adamın mücadelesini konu alan dizi casusluk gerilimi ve kültürlerarası bir hiciv olarak tanımlanıyor.

Usta Oyuncu Kadrosu

Park Chan-wook ve Don McKellar’ın yapımcılığını üstlendiği The Sympathizer’ın oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr., Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong, Emmy® ödülü sahibi Sandra Oh yer alıyor. Yedi bölümden oluşan dizide Robert Downey Jr. birden fazla karakterle izleyici karşısına çıkıyor.

The Sympathizer, 15 Nisan’da BluTV’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin