Rock efsanesi AC/DC, Kuruçeşme Açık Hava Sahnesi'nde!

Yıllara meydan okuyan rock efsanesi AC/DC'nin ilk solisti Dave Evans, grubun 50'nci yılını dev bir konser serisiyle kutluyor. AC/DC grubu, 20 Ekim tarihinde İstanbul'da Kuruçeşme Açık Hava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşacak.

ozan
06 Ekim 2023 - 09:27
Magazin

Dünya rock müziğinin efsanevi grubu AC/DC, kuruluşunun 50. yılını büyük bir dünya turnesi ile kutluyor. Bu unutulmaz grubun Türkiye'deki hayranlarının özlemle beklediği an sona eriyor.

AC/DC'nin kurucusu ve solisti olan Dave Evans, 50. yıl özel konser serisinin Türkiye’deki ilk ayağını Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirecek.

23-10/06/acdcstory.jpg

Rockseverlerin hasreti sona eriyor!

Enerjik sahne performansları ve unutulmaz rock şarkılarıyla dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan AC/DC, bu özel etkinlikle rock müziği tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

20 Ekim’de ilk defa Paraf Kuruçeşme Açık Hava Sahnesi’nde çıkacak olan grup müzikseverlerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek.

Muhteşem geceyi sabırsızlıkla bekleyen AC/DC hayranları, konserin biletlerini 6 Ekim Cuma, saat 12:00’dan itibaren www.biletix.com’dan satın alabilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin