Rol arkadaşlarından Meryem Uzerli'ye şok sözler!

Meryem Uzerli'nin rol arkadaşları isyan etti!

resim yok
30 Mayıs 2013 - 09:49
Magazin

Rol arkadaşları Meryem'i istemiyor!

Meryem Uzerli'nin rol arkadaşları isyan etti!

Cengiz Semercioğlu, Meryem Uzerli’nin son aylarda yaşadıklarını sevgilisi Can Ateş’in ağzından dün aktarmıştı. Can Ateş’in dünkü açıklamalarının yankısı Muhteşem Yüzyıl cephesinde büyük oldu.

SÖZ SIRASI MUHTEŞEM YÜZYIL EKİBİNİN

Set çalışanlarından biri veryansın etti. Diyorlar ki:

- Meryem’in ne kadar çalıştığı kamera kayıtlarında, sete giriş çıkış saatlerinde mevcut. Son üç ayda, 15’er günden fazla çalışmamış. Bunu kanıtlayacak belgeler elimizde var zaten.

- Bu başından beri kurguladığı olaydı. Haziran ayında kesinlikle çalışmak istemiyordu, sette hep bunu konuşuyordu. Antalya’daki konuşması bile bunun ön hazırlığıydı. Bunun PR’ını yaptı orada. Sonra da Instagram’dan sektör için kahramanlık yapıyormuş gibi gösterdi.

'BODRUM'DA PARTİDEYDİ'

- Almanya’ya kaçarak gitmek yerine neden Türkiye’de bir psikiyatri kliniğine gidip rapor almadı. Bu raporu alıp bize getirse biz de ona göre davranmayı, izne göndermeyi bilirdik kendisini. Lütfen birine ulaşıp söyle değil mi? Zaten Almanya’dan gönderdiği raporlar da klinik raporları değil. Özel bir pratisyen hekimden...

- Kliniğe yatacak kadar depresyonda olan bir insan, Bodrum’da partilerden mi kalkıp Almanya’ya gider? Bodrum tatilinden direkt Almanya’ya geçti. Ondan önce de Çeşme’de tatildeydi. 15-20 gün önceye doğru magazin haberlerine gidin, Meryem’in nerelerde olduğu görülecektir.
[reklam]
'AYLIK KAZANCI 100 BİN TL'

- Meryem dönse, yapımcı Timur Savcı kabul etse bile artık ekip ve rol arkadaşları çalışmak istemiyor Meryem’le... Bu yüzden Meryem’in bu sete dönmesi imkansız artık.

- Meryem ayda 100 bin liranın üzerinde ücret kazanıyor. Üstelik net bir kazanç bu. Vergisini de yapım şirketi ödüyor. Ulaşım ve otel parası da ödeniyor.

- Yapım şirketinin Meryem’e cumaya kadar otel odasını boşalt dediği doğru. 2,5 yıldır o odanın parası ödeniyor. Üstelik yazın da ödenmesini istediği için boş kaldığı yaz aylarında bile ödendi odanın parası.

200 KİŞİNİN EKMEĞİYLE OYNUYOR

- Meryem 200 kişinin ekmeğiyle oynuyor. Çevresiyle birlikte 500 kişi demektir bu... Buna kimsenin hakkı yok. Bu yüzden sette büyük tepki var Meryem’e...

- Medyadan duyunca, biz de Vahide Gördüm’ün Hürrem rolü için aslında çok iyi bir alternatif olduğunu düşündük. Ama kesin bilgi yok.

 

 

MERYEM UZERLİ'NİN YAŞADIKLARINI BİR DE SEVGİLİSİNİN AĞZINDAN DİNLEYİN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin