Rüzgar (Nil) Erkoçlar'ın son hali şaşırttı!

Magazin dünyasını şoke eden ve erkek olduğunu açıklayan Nil Erkoçlar, ismini ise Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti.

resim yok
12 Temmuz 2013 - 12:54
Magazin

Erkoçlar yine şaşırtacak!

 

Magazin dünyasını şoke eden ve erkek olduğunu açıklayan Nil Erkoçlar, ismini ise Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti.

 

Her geçen gün...


Her geçen gün cildi biraz daha erkeksi görünmeye başlayan Rüzgar Erkoçlar yeni fotoğraflarında ise hafif sakal ve kıllı hali ile oldukça konuşulacak gibi duruyor.

 

Yan etkiler


Bu arada hormon tedavilerinin yeni yeni etkisini gösterdiği Rüzgar Erkoçlar'da özellikle vücudunda aşırı kıllanma ve kas oluşumunun belirgin oranda ortaya çıktığı gözüküyor.

 

Yine gündemde

Kimi hayranlarını üzen kimi hayranlarını ise sevindiren Rüzgar Erkoçlar, yeni hali yine gündemi uzunca bir süre etkileyecek gibi gözüküyor.

 

Yeni imajını gösterdi

Erkoçlar, bir mesajlaşma platformunda kullandığı profil fotoğrafıyla yeni imajını gösterdi.

 

Kaslı ve top sakallı

Yaklaşık altı aydır yoğun hormon tedavisi gören oyuncu, önce bıyıklarıyla ilgi çekerken şimdi ise kaslı ve top sakallı haliyle görenleri şaşırtıyor.

HORMON TEDAVİSİ GÖRDÜ

Erkoçlar’ın, profil fotoğrafında gözlerinin altında oluşan morluklar ise:

 

''Kullandığı ilaçların yan etkisi mi?'' sorularını akıllara getirdi.

[reklam]

Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmişti.

 

Ardından birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin'in başrolü oynadığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide oynamıştı.

Oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanınmaktadır.

20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse'nin Erkoçlar hakkında Twitter'da yayınladığı mesajda, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu iddia edilmişti. Oyuncu ve kardeşi tarafından yalanlanan iddia daha sonra doğrulanmış ve oyuncunun yeni adının Rüzgar olduğu aktarılmıştı.

 

 

RÜZGAR ERKOÇLAR, ÇOCUK SAHİBİ OLABİLECEK Mİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin