Sabah şekerleri Erkan Petekkaya ve Ceyda Düvenci 26 yıl sonra bir arada!

Ceyda Düvenci'nin çok sevilen programı 'Bambaşka Sohbetler' programına katılan Erkan Petekkaya, samimi açıklamalarda bulundu. 26 yıl önce 'sabah şekerleri' olarak anıldıkları bir programda bir arada olan Düvenci ve Petekkaya ikilisi yeniden buluştu. Peki Petekkaya neden değişti? Eşiyle ilgili neler söyledi? İşte Erkan Petekkaya'nın sohbetinden satır araları...

ozan
28 Eylül 2023 - 09:50
Magazin

1997 yılında ekranlarda sabah programı yapıyorlardı, 26 yıl sonra ilk kez bir araya geldiler. Ceyda Düvenci ve Erkan Petekkaya, o dönem "sabah şekerleri" olarak anılan sabah programında 70 bölüm ekrana gelmiş ve ünlü konukları ağırlamışlardı.

23-09/28/img_3843.JPG

'Sabah şekerleri' bir arada 
 
Ceyda Düvenci ve Erkan Petekkaya'nın "sabah şekeri" olduğu dönem hiç unutulmadı, kariyerleri boyunca hep hatırlandı. Ceyda Düvenci, bugün de NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programında, "Biz birbirimizin çocukluğuyuz, gençliğiyiz" diyerek Erkan Petekkaya'yı konuk etti.
 

Düvenci, Erkan Petekkaya için şunları söyledi:

 
"Bugün en özel programlarımdan birini çekiyorum. Çok eski dost, güzellik yarışmasından çıktıktan sonra sabah şekeri olduğumda yanımdaydı. Dağ gibi, yakışıklı, yağız bir delikanlı. Geldi, beraber canlı yayın programı sunmaya başladık. Yüreği pamuk gibi ama, saman alevi gibi bir siniri var. Sonra üzülüyor sinirlendiği zaman. Sonra sunuculuk bana göre değilmiş ben oyunculuğuma geri dönüyorum dedi, arkasına bakmadan gitti. Ne iyi yaptı giderek. Türk televizyonlarında, dizilerinde yeri doldurulamayacak jönlerden biri oldu. Mesleğine çok hakimdir, aslan gibi duruşu vardır ama, siz bilmezsiniz o çok heyecanlıdır. Eli ayağı titrer heyecandan."
 
23-09/28/image3.jpeg
 
'Benden şeker mi olur ya?'
 
Erkan Petekkaya ise sabah şekerleri oldukları o dönem için şunları söyledi:
 
"Programa başlarken dans ettiriyorlardı ya bize, hiç yapamıyordum. Odun gibiyim ben, hâlâ dans edemem. Çok saçma hareketler yaptım. Ben bu işi yapamayacağım dedim, Diyarbakır'a tiyatroya geri döndüm. Ya tiyatroydu ya stüdyoydu, ben tiyatroyu seçtim. Benden şeker mi olur ya?"
 
Usta oyuncu Erkan Petekkaya, Bambaşka Sohbetler'de özel açıklamalarda da bulundu. İşte samimi sohbetten satır başları...
 
'En değerlimi kaybettim'

Annesinden sonra değiştiğini söyleyen Petekkaya, "En değerlimi kaybettim. Babama iyi bakmaya çalışıyorum. Babam da güzel yaşlanıyor." dedi.

Erkan Petekkaya, oğlunu yurtdışında okutmak stemedğini belirtirken, "Burada okusun, başarırsa burada da başarır. Gözümüzün önünde olsun. Şimdi yine beni eleştirecekler ama, gördük oraları, bize göre değil." diye konuştu.

Sosyal medyayı düğüne benzetti

Sosyal medyada yalnızca Instagram'da olduğunu söyleyen Petekkaya, "Paylaşıp, 2 saat sonra siliyordum. Beni eleştiriyorlardı niye siliyorsun diye, hikaye denilen şey çıktı, bir gün sonra siliniyor paylaşımlar. Eee noldu? Takip ettiğim ünlü beni takip etmiyor diye takipten çıkmadım ama, hani düğünde bir şey takarlar sana, sonra sen onların düğününe gittiğinde ne takmışsa onu takarsın ya, onun gibi bir durumum var Instagram'da." ifadelerinde yer verdi.

Evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Petekkaya, "Doğum günü kutlamam, nefret ederim. Evliliğimizin 20'nci yılını kutladık ama, Didem hak ediyor onu. Didem'i ikinci görüşümde evlilik teklif ettim. Aşık oldum." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin