Salih Bademci o 'an'ı anlattı!

Dilek Taşı'ndaki Mustafa karakteriyle büyük beğeni toplayan Salih Bademci, bir derginin 'oyun' temalı sayısına konuk oldu. Bademci, role girerek gerçek dünyadan çıktığı anlar için "Bu benim zamanım diyorsun. Onu istediğim gibi şekillendirebilirim" ifadelerini kullandı.

ozan
03 Kasım 2023 - 12:21
Magazin

Dünyada 90'ıncı ve Türkiye’de 30'uncu yılını kutlayan Esquire dergisinin “oyun” temasıyla yayımlanan Sonbahar sayısında Salih Bademci yer aldı.

Şimdilerde Dilek Taşı dizisindeki Mustafa rolüyle oyunculuğu takdir toplayan Salih Bademci oyun kurmak, oynamak ve oyun kavramları üzerinden ilerleyen konuşmada role girme sürecinden bahsetti.

23-11/03/f-1699003409.jpg

'LÜTFEN BU ANI KAYDETMİŞ OL!'

Yaşam içerisinde pek de sık denk gelmediğimiz gerçek dünyadan çıkma duygusu üzerinde duran Bademci, "O anlar o kadar güzel ki... beynine ‘Lütfen bu anı kaydetmiş ol!’ diyorsun. O an geldiğinde zaman eline düşüyor ve sünmeye başlıyor. Bu benim zamanım diyorsun: Onu istediğim gibi şekillendirebilirim." diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin