Sandık Kokusu 10. Bölümde Reha, Cennet Sitesi'ne taşındı! Atilla, Sevgililer günü konserinde büyük şok yaşadı!

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu 10. bölümüyle ekrana geldi. Sandık Kokusu 10. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
15 Şubat 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi Sandık Kokusu dün akşam çarpıcı gelişmelerin yaşandığı heyecan dolu bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Atilla’nın gizemli kardeşiyle karşılaştığı merak uyandıran bölüm, #SandıkKokusu etiketi ile yaklaşık 2 saat boyunca TT listesinde yer aldı.

Sandık Kokusu’nun 10. bölümü; ABC1 20+’da 5.48 izlenme oranı 13.38 izlenme payı, AB grubunda 5.03 izlenme oranı 13.34 izlenme payı, Total’de ise 4.63 izlenme oranı 11.71 izlenme payı elde etti.

SANDIK KOKUSU 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sandık Kokusu’nun yayınlanan 10. bölümünde; Ozan’ın ölümüne sebep olduğu için yaşadığı vicdan azabıyla mücadele eden Atilla zor anlar yaşadı. Diğer yandan Ozan’ın aniden ortadan kaybolmasını garip bulan Karsu arayışa başladı. Reha, Cennet Sitesi’nde ev tutarak şaşırtan bir hamle yaptı. Sevgili Hande ile siteye taşınan Reha, Filiz ve Karsu’yu çileden çıkardı. 

Reha taşınınca, Lale de sık sık siteye gelip gitmeye başladı. Bu durum Atilla’yı köşeye sıkıştırdı. Lale’yle karşılaşmamaya çalışan Atilla için çember giderek daralıyordu. Filiz, Cennet Sitesi’nde Sevgililer Günü için bir konser vermeye karar verdi. Konser için ise genç bir sanatçı ile anlaştılar; Mert Melek! Mert Melek sahneye çıktığında Atilla şoke oldu ve apar topar oradan ayrıldı. 

Bölümün finalinde ise Mert Melek’in, Atilla’nın kardeşi olduğu ortaya çıktı. Mert’in kapısını çalan Atilla’nın tepkisi ve ikilinin arasındaki gerilim merak uyandırdı. Atilla ve Mert Melek’in hikayesi ile ilgili sorular gelecek hafta yeni bölümde yanıt bulacak.  

Sandık Kokusu” yeni bölümüyle 21 Şubat Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin