Sandık Kokusu'nun Deniz'i Sarp Kaan Altınçapa'dan 23 Nisan'a özel açıklamalar!

Bebekliğinden bu yana reklam ve diziler için kamera karşısına geçen, “Sandık Kokusu”nun Deniz’i Sarp Kaan Altınçapa; oyunculuk hakkındaki duygularını ve 23 Nisan mesajını MAG okurlarıyla paylaştı.

Berfin Sengil
22 Nisan 2024 - 12:49
Magazin

Sandık Kokusu'nun Deniz’i Sarp Kaan Altınçapa, MAG okurları için 23 Nisan'a özel bir röportaj gerçekleştirdi. İşte küçük oyuncunun özel röportajından notlar...

Rolüne hazırlık süreciyle ilgili konuşan Sarp Kaan Altınçapa, "Artık adım Kuzey değil. Dizide kaybolurken Kuzey’dim, şimdi Deniz oldum... Senaryo bize ulaştığı zaman annem, hangi sahnelerde oynayacaksam onları bana senaryodan okuyor ve anlatıyor. O okurken ben hem gözümde sahneyi canlandırıyorum hem de diyeceklerimi tekrar ediyorum. O anları yaşamaya çalışıyorum. Sonra karavanda oyuncu koçum Hüseyin abim ile prova yapıyoruz. Sahneye geçince de o sahnede hangi oyuncular varsa, onlarla toplu bir prova daha yapıp kayda giriyoruz" dedi.

"Sence oyunculuk nasıl bir duygu? Neler hissediyorsun" sorusuna Altınçapa, "Oyunculuk çok güzel bir duygu. Dizide rolümü oynarken mutlu hissediyorum. Biraz da heyecanlanıyorum. Evimde oyuncaklarla oynarken hayal kurarak oynamayı çok seviyorum. Oyunculuk yaparken de sette hayal kuruyorum, çünkü Deniz’in yaşadığı çoğu şeyi ben hiç yaşamadım. Hayal kurduğum zaman daha güzel oynuyorum" karşılığını verdi.

Çağatay Ulusoy ile Oynamak İstiyor

Çağatay Ulusoy ile birlikte bir dizide oynamayı çok istediğini söyleyen küçük oyuncu, "Çünkü annem bana hamile iken 'İçerde' dizisini çok izlermiş. Çağatay Abi'nin canlandırdığı karakterden benim ismimi seçmiş ailem" dedi.

"Sektörde en çok kiminle çalışırken keyif aldın" sorusuna ise, "Hepsi ile oynamayı çok seviyorum ama en çok Özge ablam ile! Beni çok güldürüyor, bana hep şakalar yapıyor" diyen Altınçapa, "Bebekliğimden beri reklam ve dizilerde rol alıyorum; ama daha yeni yeni sevmeye başladım. Sette değilken sette olmayı çok özlüyorum artık. Eğitim yaşıma gelince, oyunculuk eğitimi almak çok istiyorum ve de daha iyi bir oyuncu olmak istiyorum" diye konuştu.

Hobileri sorulan Altınçapa, "Taekwondo kursuna gidiyorum. Yüzmeye de gidiyordum ama set yoğunluğundan ona ara verdik. Arkadaşlarımla tabletimden birbirimize bağlanıp Roblox oymayı çok seviyorum. Satranç ve kutu oyunları oynamaya da bayılırım. Fırsat buldukça arkadaşlarımın evlerine gidip birlikte oyun oynuyoruz. En sevdiğimiz oyun ise “oyunculuk” oyunu" dedi.

23 Nisan Özel

"Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın öneminden biraz bahseder misin? Bu kutlu gün senin için ne anlam ifade ediyor" sorusu üzerine küçük oyuncu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz çocuklara armağan ettiği ve dünyada çocukların olan tek bayram. Bizler için bir sürü eğlence, kutlama düzenlendiği için 23 Nisan’da çok mutlu oluyorum ve çok eğleniyorum" ifadelerini kullandı. 

23 Nisan kutlamalarını nasıl yapmak istediği sorulunca Altınçapa, "En yakın arkadaşlarımla evde oyun oynayarak ve sahildeki havai fişek gösterilerini izleyerek kutlamak isterim" dedi.

"Tüm dünya çocuklarına vermek istediğin bir mesaj var mı" sorusuna ise Sarp Kaan Altınçapa, "Çok çalışkan olsunlar. Yaptıkları ne olursa olsun; spor, ders, hobi, her zaman en iyisini yapmaya çabalasınlar ve büyüklerine, çevreye, diğer canlılara saygılı ve sevgi dolu olsunlar" diye karşılık verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin