"Savaş ve Barış" kapalı gişe oynanmaya devam ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Tolstoy'un yazdığı "Savaş ve Barış" oyununu 2024 yılında da kapalı gişe oynamaya devam ediyor.

Berfin Sengil
06 Şubat 2024 - 16:58
Viral

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları; Lev Tolstoy'un yazdığı ve Makedonyalı rejisör Aleksandar Popovski’nin 2023'te Eva Mahkovic uyarlamasıyla sahnelediği ''Savaş ve Barış'' oyununu kapalı gişe oynamaya sürdürüyor.

1805-1820 arasında Napolyon’un 1812’de Rusya’yı işgalinin hemen öncesinde geçen oyun, asker de olan Tolstoy’un zekasını bir kez daha sahneye koyuyor.

"Savaş ve Barış" oyununun kadrosunda Levent Üzümcü, Can Başak, Murat Bavli, Defne G. Yüksel, Doğan Altınel, Melisa Demirhan, Deran Özgen, Osman Kaba, Sefa Turan, Ersin Bağcıoğlu, İpek Uğuz, Yağmur Topçu, Dilara Demirdüzen, Taha Karakaş, İlker S. Kılıç, Nevzat S. Taştan, Ogeday Erkut, Mesut Çırak, Salih Şimşek, Berfin Berber ve Mutlu Güney gibi isimler yer alıyor.

Harbiye'de İzlenebilir

Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ayşegül İşsever’in de Anna Pavlovna karakterine hayat verdiği oyunda Başak Erzi oyunun dramaturgisini üstleniyor. Sven Jonke ve Vanja Magıc’in dekor, Canan Göknil’in kostüm, Osman Aktan’ın ışık tasarımı, Kiril Djaikovski’nin müziği yer alıyor.

"Savaş ve Barış" 7-10 Şubat günleri Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde izlenebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin