Savaşçı dizisinin akıbeti ne oldu?

Sevilen dizi Savaşçı'da neler oluyor?

Merve Mutlu
17 Aralık 2020 - 16:44
Gündem

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Savaşçı dizisine dair gelişmeler merak uyandırmaya devam ediyor. Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla "Bordo Bereliler"e mensup bir timin hikayesini anlatan dizi heyecan yaratmaya devam ediyor.

20-12/17/savasci-diisi.jpg

Oyuncu kadrosunda: Murat Serezli, Ege Aydan, Burç Kümbetlioğlu, Gaye Turgut Evin gibi isimlerin yer aldığı, Ekin Mert Daymaz'ı da yeni başrol olarak kadrosuna dahil eden dizinin kadrosunda önce Yasak Elma dizisine transfer olan Berk Oktay'ın daha sonra da Feyza Sevil Güngör'ün ayrılık haberi gelmişti. En son Erkan Meriç'in dahil olduğu dizinin ana kadrosuna Tamer Karadağlı da dahil oldu.

Savaşçı dizisinin akıbeti ne oldu?

20-12/17/savasci.jpg

Limon Film imzalı fenomen dizi, pandemi öncesi 99. Bölümde çekimlerine ara vermişti. Ekipte ayrılık haberleri gelirken yeni isimlerin de kadroya girmesi heyecanı artırdı. Yeni bölümleri yine FOX’ta ekrana gelecek diziyle ilgili gelen bilgilere göre 5. sezon hazırlıkları devam eden ve Osman Taşçı’nın yöneteceği, Süleyman Çobanoğlu’nun ise yazacağı dizide bu kez Türeyiş Destanı işlenecek. 25 Aralık’ta teaser çekimine başlayacak olan ekip yeniden Eskişehir yolcusu.  Sarp Levendoğlu’nun karakterinin öne çıkacağı dizide kasdroya yeni katılan Tamer Karadağlı'nın canandıracağı Göktürk Albay'ın aile üyelerini canlandıracak oyuncular için de titiz bir cast çalışması başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin