Scream 3. sezona Tyga ve C.J. Wallace ikilisi katıldı!

Yeni sezonu öncesi hem kamera önü hem kamera arkasında revizyona gitmesinin ardından showrunner olarak Brett Matthews'i dümenin başına geçiren Scream'in üçüncü sezon ana oyuncu kadrosuna Tyga ve C.J. Wallace ikilisi dahil oldu.

Volkan Küçükel
17 Temmuz 2017 - 21:55
Gündem

2015 yılında aramızdan ayrılan usta yönetmen Wes Craven'ın aynı isimli kült korku film serisine dayalı olarak MTV ekranlarına gelen "Scream: The TV Series" uzun bir aranın ardından yeni bir haberle gündemde!

SCREAM, 3. SEZON İLE SİL BAŞTAN!

Yeni sezonu öncesi hem kamera önü hem kamera arkasında revizyona gitmesinin ardından yürütücü yapımcı kadrosuna Queen Latifah'ı katan, yeni showrunner olarak Brett Matthews'i (The Vampire Diaries, Supernatural) dümenin başına geçiren Scream'in üçüncü sezon ana oyuncu kadrosuna Tyga (Michael Ray Stevenson) ve C.J. Wallace ikilisi dahil oldu.

SCREAM 3. SEZON HİKAYESİ

Çekimler için Louisiana'dan Atlanta'ya taşınan ve oyuncu kadrosunu baştan aşağı değiştiren Scream'in yeni sezonunun hikayesi; Amerikan futbolunda running back pozisyonunda oynayan yerel bir yıldız Deion Elliot karakterine maskeli bir katilin musallat olmasıyla gelişen olayları yansıtacak. Deion'un trajik geçmişi, geleceği için oluşturduğu zorlu planlarını ve arkadaş grubunu tehdit etmeye başlayacaktır.

17-07/17/scream-3-sezon.jpg

YENİ İSİMLERİN ROLLERİ

Tyga dizide Deion'un büyük üvey kardeşi Jamal karakterine hayat verecek. Aralarındaki kan bağına rağmen ikilinin dünya görüşleri birbirinden oldukça zıt. Buna rağmen Jamal, Deion'a büyük bir sevgi ve sadakatle bağlıdır.

Faith Evans ve The Notorious B.I.G'nin oğlu C.J. Wallace ise kuralcı ailesinin, lise hayatı boyunca temiz kalmasını ve kızlardan uzak kalmasını, bunun sonucunda aile şirketi bünyesinde yerini almasını ümit ettiği Amir isminde iyi bir çocuk rolünü üstlenecek. Olaylar, aslında müzik kariyerine sahip olmak isteyen ancak bu hedefini herkesten gizlemek durumunda kalan Amir'i katilin beklenmedik bir hedefi haline getirdiğinde kendisi çizmeyi aşacak ve dünya görüşüne meydan okuyacak duruma gelecektir.

Hip hop yıldızı Tyga geçmiş dönemde Barbershop: The Next Cut ve Boo! A Madea Halloween gibi fimlerde rol alırken; Christopher Jordan Wallace ise Notorious ve Everything Must Go gibi yapımlarda rol aldı.

SCREAM 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Queen Latifah ile birlikte Shakim Conpere ve Yaneley Arty'nin yeni yürütücü yapımcılar olarak dahil olduğu Scream'in üçüncü sezonu üç gece boyunca ekranlara gelecek olan altı bölümden oluşacak. Sezonun 2018'in Mart ayı içinde başlaması bekleniyor.

17-07/17/scream-3-sezon-oyunculari.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin