Scream Queens: Hem korkacak hem güleceksiniz!

Fox'un yeni sezonda merakla beklenen dizilerinden 'Scream Queens'ten yeni haberler ve görüntüler gelmeye devam ediyor.

resim yok
15 Mayıs 2015 - 13:39
Magazin

Bekleyiş sona erdi...
.
Fox'un yeni sezonda merakla beklenen dizilerinden 'Scream Queens'ten yeni haberler ve görüntüler gelmeye devam ediyor.
 

TANITIM VİDEOLARI

Önümüzdeki sonbahar döneminde Salı akşamları kanalın diğer yenileri Grandfathered ve The Grinder'ın hemen ardından izleyicilerle buluşacak dizi için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 

ANTOLOJİ

Son dönemde Glee ve American Horror Story ile adını duyuran Ryan Murphy'in bu yeni dizisi korku-komedi türünde bir antoloji serisi olacak.
 

İLK SEZON HİKAYESİ

Scream Queens'in ilk sezonu bir üniversite kampüsü etrafında gerçekleşen seri cinayetleri konu edinecek.
.
Wallace Üniversitesi'nde Kappa Kız Öğrenci Yurdu'nda 'Red Devil' efsanesinin yeniden ortaya çıkmasıyla gerçekleşecek olayları izleyeceğiz.
 

TANIDIK YÜZLER

Ryan Murphy ile birlikte Brad Falchuk ve Ian Brennan gibi isimlerin yaratıcı kadroda yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise birçok yıldız isim göze çarpıyor: 
.
Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele (Glee), Keke Palmer (Akeelah and the Bee), Abigail Breslin (Little Miss Sunshine), Oliver Hudson, Ariana Grande, Nick Jonas, Joe Manganiello, Skyler Samuels, Nasim Pedrad, Diego Boneta, Niecy Nash, Lucien Laviscount ve Glen Powell.
.
Scream Queens şimdiden tanıtım videoları ile dikkat çekmeye başladı. Dizi, belirttiğimiz üzere sonbahar döneminde Salı akşamları Fox ekranlarında olacak. Dizinin kesin başlangıç tarihi ise önümüzdeki haftalarda duyurulacak.
.
THE CW'DAN 'iZOMBIE'YE 2. SEZON ONAYI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin