Şebnem Dönmez Son Yaz dizisiyle ekranlara dönüyor!

Son Yaz dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ederken kadroya bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
24 Eylül 2020 - 11:02
Gündem

Üç Arkadaş dizisi ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: Eyvah Kızım Büyüdü, Aslı ile Kerem, Babam Dadı Olsaydı, Ölümsüz Aşk, Eşref Saati, Kuzey Güney, Medcezir, Avlu ve daha birçok başarılı projede yer alan sevilen başarılı oyuncu Şebnem Dönmez, yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

20-09/24/ebo.png

Burak Arlıer'in yöneteceği, Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç'in yazdığı yeni dizi Son Yaz'ın hazırlıkları devam ediyor. Başrollerde Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer alacağı ve kadrosunda sevilen isimleri bir araya getiren dizinin çalışmaları devam ediyor.

20-09/24/alperen-duymaz.jpg

Kanalı henüz belirlenmeyen ancak cast çalışmaları titizlikle yürütülen Son Yaz adlı yeni dizi, Urla, Alaçatı ve Seferihisar'da çekilecek. Merak uyandıran projenin kadrosuna Ali Atay, Emre Karayel ve Ahu Türkpençe'nin ardından Şebnem Dönmez de katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin