Seda Güven ilk defa açıkladı!

''Kendi ailemi kurmak istiyorum...''

resim yok
04 Kasım 2014 - 10:04
Röportaj

''Kendi ailemi kurmak istiyorum...''

Müzisyen Keremcem'le evlilik hazırlığında olan Seda Güven: ''Sağlıklı ol, sevdiğin bir işin ve ailen yanında olsun... Hayattaki önceliklerim bunlar. Mutlu bir ailede büyüdüğüm için, artık kendi ailemi kurmak istiyorum.''


'Fatmagül’ün Suçu Ne' dizisiyle tanınan oyuncu Seda Güven, şimdi 'Kurt Seyit ve Şura'da 'Valentina' karakterine hayat veriyor.

Müzisyen Keremcem ile yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olan ve kısa süre önce oldukça romantik bir evlilik teklifi alan oyuncu, InStyle dergisinin Wedding eki için objektif karşısına geçti.

Güzel Sanatlar'da okurken oyunculukla tanışmışsınız. O geçiş sürecini anlatabilir misiniz?

Başak Gürsoy ajansına yazılmıştım. Modellik ajansıydı ama ilk çağrıldığım görüşme bir dizi oldu. Oyunculukla ilgili hiçbir fikrim olmadığı için, elim ayağım titreyerek sete gitmiştim. Sonrası ise çok hızlı gelişti. Bu esnada moda tasarımı ikinci sınıf öğrencisiydim. İlk dizimden sonra gelen projelerde, başrol teklifleri gelmeye başlayınca yapımcılar okulumu dondurmamı istedi ama ben işlere ara verip eğitimimi tamamladım. Bu karar hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri oldu.

Mesleğinizin en sevdiğiniz ve en tahammül edemediğiniz noktaları neler?

 

En sevdiğim kısmı, sabah 9 akşam 5 gibi rutin devam eden bir sektörde iş yapmıyor olmak ve her daim başka bir karaktere hayat vermek. Sevmediğim kısmı ise neredeyse yok denecek kadar az, sanırım buna sadece önceden bir program yapamıyor olmak diyebilirim.

Yoğun set programı olan birine göre oldukça fit gözüküyorsunuz. Sporun ve sağlıklı beslenmenin hayatınızdaki yeri nedir?

Benim şöyle bir şansım var; yemekten ve içmekten hoşlandığım şeyler genelde sağlıklı kategorisine giren şeyler. Mesela çay, kahve, kola, asitli içecekler, meyve suyu. Bunların hiçbirini sevmem. Sebze ağırlıklı beslenirim.[reklam]

İLiŞKiMiZ PLANSIZ PROGRAMSIZ

''Keremcem'le evliliği hiç konuşmamıştık ama ilişkimizin başından itibaren ona baktığımda bir aile kurma fikrini gözümde canlandırabiliyordum. Bana 'Ben seninle birlikte olmaya başladığım günden beri evlenmeyi düşünüyorum' demesi çok mutlu etmişti. Anladık ki, bizim ilişkimiz en başından beri, plansız programsız bu yönde ilerliyormuş.''

 

GERÇEK AŞKIN ANAHTARI: ARKADAŞLIK

Keremcem'le ilişkinizi anlatır mısınız?

Çok mutlu bir ailede büyüdüm. Benim hayattaki önceliklerim; ''Sağlıklı ol, sevdiğin bir işin olsun ve ailen yanında olsun'' şeklinde. Ben de artık kendi ailemi kurmak istiyorum: Anne, baba ve çocuklar...

Nasıl tanıştınız peki?

Biz aynı dizide rol aldık, orada tanıştık. Yaklaşık bir yıl sonra, bu sefer aynı filmde oynamaya başladık ve ilişkimiz başladı. Daha önceden arkadaş olmanın verdiği güven ile gelişti herşey.

Evlilik teklifinizi anlatır mısınız?

Aydın Boysan'ın doğum gününde teklif aldım. Geceye, Keremcem'in annesinin yüzüğüylü gelen Seden Gürel; Keremcem'e, ''Bak parmağımdaki annenin yüzüğü, eğer evlenme teklif edeceksen al bununla et'' dedi. Bir süre sonra, Keremcem yüzüğü aldı ve evlenme teklif etti. Hüngür hüngür ağlamıştım.

 

 

SEDA GÜVEN KENDİSİNİ AĞLATAN O TEKLİFİ ANLATTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin