Sedef Avcı: "En büyük kahramanım..."

Üniversite yıllarında, “Böyle mi Olacaktı?” dizisindeki rolüyle oyunculuğa adım atan ve son olarak geçtiğimiz aylarda final yapan “Çöp Adam” projesinde yer alan Sedef Avcı, bir derginin konuğu oldu. Avcı, "Benim en büyük kahramanım hep Atatürk oldu. Çocukken de şimdi de” diyerek Cumhuriyet'in 100. yılı için samimi açıklamalar yaptı.

ozan
01 Kasım 2023 - 10:28
Magazin

Başarılı oyuncu Sedef Avcı, Kasım ayı için MAG dergisinin konuğu oldu. Avcı, samimi açıklamalarda bulunurken, Cumhuriyet'in 100. yılını da kutladı. Kendisinde yerinin çok farklı olduğunu söylediği “Menekşe ile Halil” dizisiyle hem yurt içinde hem dünya genelinde bir hayran kitlesi oluşan, zarafetiyle ve başarılarıyla akıllarda yer edinen Avcı, hakkında merak edilenleri anlattı.

Sedef Avcı, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamayı da ihmal etmeyerek “Benim en büyük kahramanım hep Atatürk oldu. Çocukken de şimdi de” açıklamasında bulundu.

23-11/01/1698821924_sedef_avc___mag_derg____9_.jpg

Güzel oyuncu “Sanırım şu sıralar herkes süper bir kahraman olup dünyayı bu geldiği halden kurtarmak ister. Ben de savaşlardan, doğal afetlerden kurtarmak isterdim. İnsanların mutlu yüzlerini görmek bir lüks oldu günümüzde” dedi.

23-11/01/1698821910_sedef_avc___mag_derg____5_.jpg

Hayatının dönüm noktasını da paylaşan Sedef Avcı, “Oğlumun doğduğu zaman. Hayatın şekli, yönü değişti. Öncesinde de hedeflerim vardı ama şimdi gerçekleştirmek için daha büyük bir sebebim var. Hayata tutunma sebebim” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin