Selin Şekerci o sahneyi açıkladı! İzleyenler kahkahaya boğuldu!

Oyuncu Selin Şekerci, Yasemin Şefik'in talk show'una konuk oldu. Öpüşme sahnesiyle ilgili açıklama yapan Selin Şekerci'nin 'kamyoncu' yorumu izleyenleri kahkahaya boğdu.

Berfin Sengil
24 Ocak 2024 - 12:07
Magazin

Yasemin Şefik’le Uyduruk Sonlar talk show programına konuk olan oyuncu Selin Şekerci’den kahkaha dolu açıklamalar geldi. Yasemin Şefik’in, "Öpüşme sahnesine nasıl hazırlanılır, partnerinin ağzı kokuyorsa" sorusu üzerine Şekerci, “Kokmasıyla ilgili bir sıkıntı yok. Bunun tiksinmesiyle baş edebilirim. Ama ben çok belli ediyorum. Bazı oyuncular öpüşme sahnelerinde ister istemez geriliyor. Ben mesela bunun bir tekniği var güzel kardeşim deyip, kamyoncu gibi giriyorum partnerime” dedi.

Yasemin Şefik’in Selin Şekerci’ye, “Ben beğendiğim bir oyuncuyla öpüşme sahnesi olsa bir gün önceden uyuyamazdım. İnşallah beş kere falan öpüşürüz diye düşünürdüm” yorumu üzerine kahkahalarla cevap verdi.

Leonardo Di Caprio ile Neden Konuşmaz?

Maximum Uniq sahnesinde gerçekleşen Yasemin Şefik’le Uyduruk Sonlar programında “Leonardo Di Caprio arasa ve sen de teli açmasan…sebebin ne olurdu” sorusu üzerine Selin Şekerci’den yine çok eğlenceli bir yanıt geldi. İzleyicileri sebebiyle de ikna eden Şekerci, “Ne konuşacağım ben onunla” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin