Serdar Ortaç, 12 konserle sezonu kapattı!

Bu yaz Kuruçeşme Açık Hava'da Serdar Ortaç rüzgarı esti. Ünlü şarkıcı, önceki akşam Kuruçeşme Sahnesi'nde verdiği 12'nci konserle Boğaz'daki müzik ziyafeti sezonunu kapattı.

ozan
16 Ekim 2023 - 15:17
Magazin

Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konser, etkinlik ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açık Hava Konserleri’nde sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç’ındı.

23-10/16/serdar-ortac-5.JPG

12. kez Kuruçeşme Sahnesi'ni tıklım tıklım dolduran ünlü popçu, renkli sahne şovuyla unutulmaz bir konsere daha imza attı.

23-10/16/serdar-ortac-7.JPG

Kuruçeşme dinleyicisiyle bu sezon son kez bir araya gelen Ortaç, özenle hazırladığı repertuvarı, orkestrası ve dansçılarıyla dinleyicilerini doyasıya eğlendirdi.

23-10/16/serdar-ortac-9.JPG

Rekor kırdı

2023 yılının en uzun soluklu konser maratonuna ev sahipliği yapan Paraf Kuruçeşme Açık Hava Sahnesi’nde en çok konser vererek rekor kıran Serdar Ortaç'ın şarkıları boğazda yankılandı.

23-10/16/serdar-ortac-1.JPG

‘Karabiberim’, ‘Beni Unut’, ‘Sana Değmez’, ‘Gamzelim’ gibi birçok hit şarkılarını seslendiren Ortaç, konser boyunca hayranlarını hem şarkılarıyla eğlendirdi hem de yaptığı samimi sohbetiyle güldürdü. Yüzlerce dinleyicisinin sesini şarkılarıyla bir araya getiren Serdar Ortaç, bir kez daha unutulmaz bir gece yaşattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin