Serdar Ortaç açıklama yaptı; "Sinir krizi geçirmiştim!"

Serdar Ortaç, kadınlar hakkında söylediği sözlerle gündemdeydi... Açıklama yaptı! Serdar Ortaç kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Kadınlar hakkında ne dedi? Eski eşi hakkında ne dedi? Neden linçleniyor?

Pınar Alçiçek
21 Ağustos 2023 - 12:54
Magazin

Son dönemlerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren şarkıcı Serdar Ortaç kadınlar hakkında söylediği sözlerle olay olmuştu...

23-08/11/sdfgb.jpg

"İPLERİ ESKİ KARIMIN ELİNE VERDİM AĞZIMA S...I!"

"İpleri bu kadar vermeyin lan ayıp yazık lan erkeklere ben verdim eski karıma tüm ipleri ne oldu ağzıma s..tı. Ne oldu iki tane göğsü var diye. Kıza çiçek gönderdim kız cevap veriyor; teşekkür ederim... Erkeklerin ağzına s..tınız aciz erkekler eli nefsinde herifler yazıklar olsun size. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz. Sevdiğim kadın bana diyor ki Bodrum'a gideceğim tatile, ulan sen beni sevsen 3 gün boşluğumuz var gitmezsin yanımda kalırsın lan..." diyen Ortaç, sosyal medyada "Az kaldı mezara girince anılmayacaksın bile!", "Sorunun kadınlarla değil Serdar, annenle olabilir!", "Kendi seçimlerinin sorumluluğunu almayıp suçu kadınlara atfeden klasik bir erkek.", "Evreni yaratan erkekler değil Allah’tır. İlaçlarınızı aksatmayınız." tepkisine maruz kalmıştı.

"İNSAN DEĞİL MİYİM BEN?"

Serdar Ortaç, son olarak açtığı bir başka yayında "O gün arabada çok sinir krizi geçirdim, ondan öyle konuştum. Sinir krizi geçiremez miyim, insan değil miyim ben?" açıklamasını yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin