Serdar Ortaç 'Ferhat' şarkısıyla ilk sırada!

Şarkıcı Serdar Ortaç, "Ferhat" isimli teklisiyle müzik listelerinde ilk sırada yer alıyor. Ayrılık acısını anlatan şarkısıyla Ortaç, müzikseverlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

ozan
12 Ekim 2023 - 16:25
Magazin

Besteleri ve müzik dünyasına kazandırdığı şarkılarıyla, Türk pop müziğinde önemli bir yeri olan şarkıcı Serdar Ortaç, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

'Ferhat' bir klasiği yaşatıyor

Ünlü sanatçı geçtiğimiz ay çıkardığı Emre Grafson Müzik etiketiyle yayınlanan “Ferhat” isimli teklisiyle de müzik listelerinde başı çekiyor. Sözü ve müziği kendisine ait olan bu slow-pop single, Selim Çaldıran aranjesiyle bir Serdar Ortaç klasiğini yaşatmaya devam ediyor.

23-10/12/serdar-ortac-2.png

Giden sevgilinin ardından söylensin diye...

Müzik arşivine dillere dolanacak bir şarkı daha katan Serdar Ortaç, ayrılık yaşayan çiftlerin, giden sevgililerin ardından dinlenecek tattaki parçasıyla hayranlarını selamlıyor.

'Ferhat' şarkısının atmosferini en yalın haliyle anlatan klibi ise ünlü yönetmen Erkan Nas imzası taşıyor.

Serdar Ortaç'ın 'Ferhat' şarkısının klibi için: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin