Serdar Ortaç finalin adı oldu!

Serdar Ortaç, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde final konserinin adı oldu. Sevenleriyle şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, unutulmaz bir kapanış yaptı.

ozan
06 Kasım 2023 - 09:29
Magazin

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı. Sezon sonunda yoğun istek üzerine ünlü popçu Serdar Ortaç’ı ağırlayan Kuruçeşme Sahnesi, Ortaç hayranlarıyla bir kez daha doldu taştı. Verdiği 13. konseriyle kapanışı yapan ünlü popçu, şimdiye kadar Kuruçeşme Sahnesi’nde toplam 45 bin 500 müzikseveri ağırlayarak rekora imza attı.

23-11/06/2q3a4871.JPG

SERDAR ORTAÇ’LA RENKLİ KAPANIŞ!

2,5 saat sahnede kalan popçu, geçmişten bugüne uzanan hit olmuş şarkılarıyla sevenlerini büyüledi. 13. kez adım attığı Kuruçeşme Sahnesi’nde “Mesafe” şarkısıyla konser startını veren Ortaç, sevenlerine müzik, eğlence dolu bir gece yaşattı.

Hem sevenlerinin yoğun ilgisine hem de final konserinde yer almanın mutluluğunu yaşayan Ortaç, “Bu sezon sahneyi ben kapattığım için çok mutluyum. Hafızalarımızdan çıkmayacak bir gece olsun istiyorum” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Klasikleşmiş slow'larıyla boğazda duygu dolu anlar yaşatan Serdar Ortaç, hareketli şarkılarıyla da Kuruçeşme’yi ayağa kaldırdı. Ara ara yağan yağmura aldırış etmeyen pop müziğin ünlü ismi ve Kuruçeşme dinleyicisi eğlenceye, dansa doydu. Enerjinin bir an olsun düşmediği gecede davul ve zurna performansının da dahil olmasıyla coşku ikiye katlandı. Oyun havaları eşliğinde yerinde duramayan binlerce kişi, halay çekerek Serdar Ortaç’la birlikte doyasıya eğlendi. Kuruçeşme Açıkhava’da unutulmaz bir final konseri yaşatan Serdar Ortaç, alkışlarla sahnesini noktaladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin