Serenay Aktaş Savaşçı dizisinin kadrosunda!

Savaşçı dizisinde oyuncu değişikliği yaşandı.

Merve Mutlu
11 Ocak 2021 - 13:14
Gündem

Fox ekranlarının sevilen dizisi olan ve Murat Serezli, Ege Aydan, Burç Kümbetlioğlu, Gaye Turgut Evin gibi isimlerin yer aldığı, Ekin Mert Daymaz'ı da yeni başrol olarak kadrosuna dahil eden dizi Savaşçı'nın kadrosunda bir oyuncu değişikliği yaşandı.

21-01/11/savasci.jpg

Limon Yapım'ın imzası ile hazırlanan ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın, yönetmenliğini Osman Taşçı ve Eray Koçak'ın üstlendiği, senaryosunu da Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı Savaşçı dizisi için resmi açıklama geldi. Önümüzdeki hafta Eskişehir'de çekimleri başlayacak olan diziye katılan Taner Karadağlı ve Ediz Hun gibi isimler heyecanı artırmayı başardı.

Serenay Aktaş Savaşçı dizisinin kadrosunda!

21-01/11/savasci-serenay.png

100. bölüm çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizinin kadrosuna Teğmen Selcen Efe rolü için bir kadın oyuncunun dahil olacağını daha önce paylaşmıştık. Sevcan Yaşar'ın canlandıracağı rol son anda Serenay Aktaş'ın oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin