Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele!

New York'tan dönen Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir ile bir araya geldi. Bir süredir birlikte olan Sarıkaya ile Demir, ilk kez el ele görüntülendi.

Berfin Sengil
23 Nisan 2024 - 10:03
Magazin

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir ilişkisi ilk kez belgelendi. Milano tatili dönüşü görüntülenen çift, bu kez el ele görüntülendi.

Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Serenay Sarıkaya, bir süredir şarkıcı Mert Demir ile ilişki yaşıyordu. Sarıkaya ile Demir ilişkisi ilk kez görüntülendi.

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Serenay Sarıkaya ile Mert Demir, Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışında görüntülendi.

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir, kapıda basın mensuplarını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Mert Demir, sevgilisinin elini tutup otomobiline geçti.

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir, gazetecilerin sorunlarını yanıtsız bıraktı. İkilinin gittikleri evin, Sarıkaya'nın olduğu iddia edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin