Serkan Çayoğlu: "Hayat öyle bir şey değil"

Oyuncu Serkan Çayoğlu bir derginin Aralık sayısı için objektif karşısına geçti. Çayoğlu oyunculuğa başlayana kadar her şeye yüzeysel baktığını itiraf etti.

Berfin Sengil
14 Aralık 2023 - 16:19
Magazin

Son olarak FOX ekranlarında yayınlanan 'Kader Bağları' dizisinde oynayan Serkan Çayoğlu, yakın zaman TRT 1'in 'Fatih' dizisinde Fatih Sultan Mehmet rolünü canlandıracak.

Sober dergisinin Aralık sayısı için objektif karşısına geçen Serkan Çayoğlu, hayata bakışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çayoğlu hayatı algılama şeklinin oyunculuğa başladıktan sonra değiştiğini kaydetti.

Hayatta Hiçbir Şey Net Değil

Serkan Çayoğlu, "Oyunculuğa başlayana kadar, gördüğümün arkasındakiyle çok ilgilenmeyen bir adamdım. Ama hayatta hiçbir şey ve hiç kimse maalesef o kadar net değil, zaten hayat da öyle bir şey değil." ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin