Serkan Çayoğlu hayatının sınırlarını anlattı

Son olarak Kader Bağları dizisinde oynayan Serkan Çayoğlu, bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Çayoğlu, "Alman disiplini ile büyüdüm. Net ve mümkün olduğu kadar rasyonel bir bakış açısıyla yetiştirildim" diye konuştu.

ozan
06 Kasım 2023 - 13:03
Magazin

Geçtiğimiz hafta final yapan FOX TV'nin yeni sezon yapımlarından Kader Bağları dizisinde Kerem'e hayat veren Serkan Çayoğlu, ELLE dergisine samimi açıklamalar yaptı. Çayoğlu, oyunculuk deneyiminden yaşamındaki sınırlara kadar detay bilgileri hayranları için anlattı.

23-11/06/serkan-cayoglu.jpg

Almanya doğumlu olan Serkan Çayoğlu, "Kendimi bildim bileli hayatımızda sınırları belirlenmiş bir düzen vardı. Alman disiplini ile büyüdüm" diye konuştu.

Çayoğlu, hayatının gidişatıyla ilgili "Net ve mümkün olduğu kadar rasyonel bir bakış açısıyla yetiştirildim. Ne okuyacağım, ne iş yapacağım ve sonrası belirliydi" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin