'Sevda Mecburi İstikamet' filmi vizyonda!

Başrollerinde Selin Şekerci, Kubilay Aka ve Selçuk Yöntem'in yer aldığı Sevda Mecburi İstikamet filmi izleyicisiyle sonunda vizyonda buluştu. Peki Sevda Mecburi İstikamet filminin konusu ne? Sevda Mecburi İstikamet filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Sevda Mecburi İstikamet filminin karakterleri kim? Sevda Mecburi İstikamet filmi nerede çekildi?

Volkan Usta
12 Ocak 2023 - 12:14
Viral

Orchestra Content’in yapımını üstlendiği, Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği 'Sevda Mecburi İstikamet', sinema salonlarındaki yerini aldı.

23-01/12/0ss07207.jpg

70’li yıllarda kariyerinin zirvesindeki Yeşilçam aktörü ‘Selim Eresoylu’nun başarılı yıllarının ardından yaşadığı ‘dönüm noktası’ ile hem kendine hem de Suna’ya çizdiği yeni yol izleyicileri derinden etkiliyor.

23-01/12/0ss07682.jpg

Usta oyuncu Selçuk Yöntem’in hayat verdiği ‘Selim’ bu kez ‘Sevda’ ve kızı ‘Suna’ için kamera önüne geçiyor. ‘Suna’nın el kamerasıyla aldığı kayıtlar ikili için yeni bir başlangıca yol açıyor. ‘Suna’nın bakış açısı ve ‘Selim’in anlatımıyla baba-kız unutulmayacak bir performansa imza atıyor.

23-01/12/0ss07120.jpg

Başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu yer aldığı ‘Sevda Mecburi İstikamet’ sinemalarda.

23-01/12/0ss02779.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin