Sevilen dizi çifti birbirlerine övgü yağdırdı!

Ömer dizisinde iki aşığı oynayan Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı bir dergi için objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncular birbirleri için hangi sözleri söyledi? Gökçe Bahadır kimdir? Selahhattin Paşalı kimdir?

Berfin Sengil
22 Aralık 2023 - 13:12
Magazin

Star TV'nin ilgiyle takip edilen yapımlarından olan Ömer dizisinde Gamze'ye hayat veren Gökçe Bahadır ile Ömer'i oynayan Selahattin Paşalı, HELLO dergisinin yeni sayısına konuk oldu.

Sanki Yıllardır Tanışıyoruz

Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı için şunları söyledi:

“Bu Selahattin ile ilk işimiz ve ilk tanışmamız. Buna rağmen birbirimizi sanki daha önceden tanıyormuşuz gibi rahattık. Aramızda iyi bir enerji oluştu. Selahattin’i öncelikle bir insan olarak seviyorum, bir oyuncu olarak da çok başarılı buluyorum.”

Sete Getirdiği Neşe Hayranlık Uyandırıcı

Selahattin Paşalı ise dizideki partneri için şu ifadeleri kullandı:

“Gökçe kalbi ve ruhuyla oynayan bir oyuncu. Kendini ana bırakma ustası. Ama ben sadece oyunculuğunu izlemiyorum. Kariyerinin 20’nci yılında hâlâ sete getirdiği neşe ve pozitiflik, hayranlık uyandırıcı. Ona sahip olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin