Sevilen komedi dizisi "Türk Malı" yeniden ekranlara dönüyor!

Sevilen dizi yeniden ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
25 Haziran 2020 - 09:52
Gündem

Başrollerinde Şafak Sezer ile Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Show tv ekranlarında yayınlanan Türk Malı dizisi, finalinin ardından geçen uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. 

20-06/25/turk-mali-hoon.jpg

Erman Kuzu ve biricik eşi Abiye Kuzu karakterleri ile bir döneme damgasını vuran Kuzu'lar ailesinin uzun süren sessizliği nihayet bozuluyor. Ekranların sıcak, eğlenceli ve komedi dolu ailesi olmayı başaran Kuzu ailesinin hikayesi, tekrar bölümleri ile yeniden Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

Türk Malı dizisi ekranlara dönüyor!

20-06/25/turk-mali-1593071019.jpgtürk malı

Modern dünyaya ait olduklarını düşünen ve genel kültürlü olduklarına inanan Kuzu'lar ailesinin komedi dolu hikayesini anlatan sevilen dizi, 1 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin