Şeyma Subaşı evlilik sözleşmesi imzaladı!

Olayların kadını Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Meedo ile evlenmeden önce evlilik sözleşmesi imzaladı! Şeyma Subaşı kimdir? Meedo kimdir? Meedo'nun mesleği ne? Şeyma Subaşı kaç yaşında? Hamile mi? Şeyma Subaşı kaçıncı evliliğini yaptı? Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı? Acun Ilıcalı nafakayı kesti mi?

Pınar Alçiçek
04 Mayıs 2023 - 12:51
Magazin

Linç kültürünün yaratılış sebebi olarak parmakla gösterilen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşanmasının 5. yılında 2. evliliğini gerçekleştirdi. Fakat nikahında bir imza değil iki imza attı... Şeyma Subaşı nafaka alamayacak! İşte detaylar...

İLGİLİ İÇERİK

23-05/03/640xauto.jpg

Şeyma Subaşı (32), yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Al Saloussi (36) ile Marakeş'te gerçekleşecek görkemli kutlama öncesi sade bir nikahla dünyaevine girdi.

23-05/03/16980621-728xauto.jpg

Şeyma Subaşı'nın nikah sonrası sosyal medya hesabındaki soyadını anında değiştirmesi ise birçok kullanıcı tarafından alay konusu oldu.

23-05/03/2023-05-03-18.png

MEEDO'NUN AİLESİ ŞEYMA SUBAŞI'NA ZORLA İMZA ATTIRDI!

Geçtiğimiz gün evlenen çift hakkında şok eden o iddia ise Bülent Cankurt'tan geldi. Ilıcalı'dan aldığı yüksek miktarlı nafaka ile gündeme gelen Subaşı, Meedo'nun ailesinden gelen baskı ile karşı karşıya kaldı! Meedo'nun ailesi oğullarına baskı yaparak, nikahtan önce müstakbel gelinleri Şeyma Subaşı'na evlilik sözleşmesi imzalatmasını istedi. Subaşı, sözleşmeye önce soğuk baksa da Meedo'yu çok sevdiği ve onunla evlenebilmek için imzalamayı kabul ettiği öne sürüldü. 

ŞEYMA SUBAŞI ORTADA KALDI!

Mohammed Alsaloussi ile karşılık beklemeden evlenen Şeyma Subaşı, bu kararıyla eski eşi Acun Ilıcalı'dan aldığı 125 bin TL'lik nafakadan da vazgeçmiş oldu. Meedo ile olası bir boşanma durumunda Subaşı'nın akıbeti ise şimdiden merak konusu oldu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin