Sharp Objects kadrosunda üç yeni oyuncu!

Will Chase, Jackson Hurst ve Jennifer Aspen üçlüsü HBO'nun yaklaşmakta olan Amy Adams'lı sekiz bölümlük draması Sharp Objects'in oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
30 Mart 2017 - 01:14
Gündem

Will Chase (Nashville), Jackson Hurst (NCIS: Los Angeles, Drop Dead Diva) ve Jennifer Aspen (Rodney, Party of Five) üçlüsü HBO'nun yaklaşmakta olan Amy Adams'lı sekiz bölümlük draması "Sharp Objects"in oyuncu kadrosuna katıldı.

SHARP OBJECTS HİKAYESİ

Entertainment One ve Blumhouse Television ortak yapımcılığında hazırlanan; Marti Noxon'ın Gillian Flynn'ın aynı adlı romanından ekranlara uyardığı ve Jean Marc Vallée'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Sharp Objects; bir psikiyatri hastanesinde kısa süre kaldıktan sonra 9-12 yaşlarındaki iki kız çocuğunun cinayete kurban gitmesini araştırmak için küçük memleketine dönmek durumunda kalan adliye muhabiri Camille Preaker'ı (Amy Adams) merkezine alıyor.

Geçmişinden gelen psikolojik bulmacaları çözmeye ve parçaları birleştirmeye çalışan Camille, genç kurbanlarla kendini özdeşleştirmeye ve aralarında bir bağ olduğunu düşünmeye başlar.

17-03/30/sharp-objects-romani.jpg

SHARP OBJECTS'TE KİM HANGİ ROLDE?

Kadroya yeni katılan üç ismin dizide canlandıracakları rollere bakalım:

* Will Chase; Wind Gap'ın ilk cinayet kurbanı Ann Nash'in fevri babası Bob Nash karakterine hayat verecek. Karısından uzaklaşan ve diğer üç çocuğuna destek veren Bob, yaşanan bu olaylardan psikolojik olarak büyük zarar görmüştür.

* Jackson Hurst; bu küçük kasabada sıkışıp kalmış büyük hayalleri olan Kirk Lacey karakterine hayat verecek.

* Jennifer Aspen ise John (Taylor John Smith) ve Natalie Keene'in annesi Jeannie Keene karakterini canlandıracak. Philadelphia'dan Wind Gap'a taşınma kararı alması birçok felaketi beraberinde getirmiştir: Kocası tarafından terk edilmiş olup, kızı kayıp ve tek oğlu bir cinayetin baş şüphelisidir.

17-03/30/sharp-objects-oyuncu-kadrosu.jpg

KADRODAKİ DİĞER İSİMLER

Adams dışında Patricia Clarkson, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins, Madison Davenport, Chris Messina ve Taylor John Smith daha önceden dizinin oyuncu kadrosuna katıldıkları duyurulan isimler olmuşlardı.

TEK SEZONLUK MU?

HBO'nun dizi için 'ilk sezon' tabirini kullanması Sharp Objects'in beklenen ilgiyi görmesi halinde başka sezonlar için de geri dönebilmesi konusunda kapıyı şimdilik açık bırakmış görünüyor.

"Will Chase - Nashville":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin