Sibel Can'a sahnede lüks jest!

Ünlü şarkıcı Sibel Can, Kıbrıs'ta sahne alırken hayranından gelen 87 bin TL değerindeki sürpriz ile şaşırdı. Sibel Can'a yapılan jest sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Berfin Sengil
15 Nisan 2024 - 10:59
Magazin

Bayram tatilinde sahne alan isimlerden biri de ünlü şarkıcı Sibel Can oldu. Pek çok ünlü ismin tercihi olan Kıbrıs'ta Sibel Can da bir kez daha yerini aldı. Kıbrıs sahnesinde dikkat çeken bir hediye de alan Sibel Can, sosyal medyada gündem oldu.

Göğüs ve sırt dekoltesi bulunan siyah bir elbiseyle sahneye çıkan Sibel Can, yüzlerce kişiyle sevilen şarkılarını seslendirdi. Ünlü şarkıcıya bir hayranından gelen lüks hediye ise yorumlara neden oldu.

İsmini vermek istemeyen hayranı tarafından Sibel Can'a beşibiryerde hediye edildi. 87 bin TL’lik hediye nedeniyle çok şaşıran Sibel Can, teşekkürlerini iletti.

Can'dan, "Böyle bir jeste layık olmak beni çok mutlu etti. Bu altın benim için çok değerli olacak" karşılığı geldi.

Sibel Can'a gelen hediye ise sosyal medyada "Bu nasıl bir hediye", "Hayran olmak bunu mu gerektirir", "Bugün de lükse doyduk" gibi farklı yorumlar aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin