Sıla'nın sahnesinde sürpriz isimler!

Şarkıcı Sıla, 2023 yılının son konserini Zorlu PSM'de verdi. Bedük ve Zülfü Livaneli'nin konuk olduğu sahnede Sıla, 3 buçuk saat boyunca dinleyenlerine unutulmaz bir konser deneyimi sundu.

Berfin Sengil
22 Aralık 2023 - 16:16
Magazin

Ünlü sanatçı Sıla, 2023’ün İstanbul’daki son konserini yılın en uzun gecesinde Zorlu PSM’de verdi. Kerkisolfej Organizasyon'un düzenlediği konserde “En Uzun Gece” konseptiyle sahne alan Sıla, geceye özel hazırladığı hazırladığı 3 buçuk saatlik repertuvarı ile binlerce hayranına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Livaneli'den Büyük Övgü

Büyük sürprizlere sahne olan gecede “Hayranlıkla dinlediğim büyük üstat” sözleriyle sahneye davet ettiği Zülfü Livaneli ile birlikte “Sevda Değil” şarkısında düet yaptılar. Sıla’ya övgü dolu sözlerde bulunan Zülfü Livaneli “Benim özellikle çok sevdiğim bir insan. Sanatıyla, sesiyle ve aynı zamanda bir şair olarak da çok beğeniyorum. Canım Sıla’m” diyerek Sıla’ya sarıldı.

Bedük ile Özkan Uğur'u Andı

Sıla yıllar önce Zorlu PSM’de Bedük'ün daveti üzerine merhum sanatçı Özkan Uğur ile birlikte sahneye çıkarak “Sude” şarkısını okumuştu. Bu anı tekrardan ölümsüzleştirmek isteyen Sıla, yılın en uzun gecesinde bu kez Bedük’ü sahneye davet etti.

“Yıllar önce bu sahnede Özkan abi ile birlikte okumuştuk. Bugün onu tekrar hatırlamak ve anmak için hepinizi ayağa davet ediyorum” diyerek Bedük ve salondaki binlerce müziksever ile birlikte “Sude” şarkısını okudu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin