Sıla'nın Sevgililer Günü programı belli oldu!

Şarkıcı Sıla, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Zorlu PSM'de sahne alacak. Sıla sevilen aşk şarkılarını bu kez sevgilier için söyleyecek. İşte detaylar...

Berfin Sengil
04 Ocak 2024 - 14:50
Magazin

Şarkıcı Sıla'nın 14 Şubat'taki adresi bir kez daha belli oldu. Sahne eğitimine lise yıllarında başlayan ve caz eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde tamamlayan Sıla, söz yazarlığı ve besteciliğinin yanı sıra eleştirmenliğiyle de dikkat çekiyor. En sıcak ve samimi şarkıların ismi Sıla, 14 Şubat'ta da sevgi dolu şarkılarını Sevgililer Günü özel repertuarıyla taçlandıracak.

KerkiSolfej organizasyonuyla gerçekleşecek konserde Sıla, Sevgililer Günü'ne özel muhteşem sahnesi, harika sesi ve dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek.

Pop müziğin sevilen ismi Sıla, hafızalara yer etmiş besteleriyle 14 Şubat Çarşamba akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde sahne alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin