resim yok
17 Mayıs 2015 - 14:57
Magazin

Son olarak EastEnders dizisinde izleyicilerin karşısında olan aktör ekranlara geri dönme hazırlığında...
.
Sam Strike hangi diziyle ekranlara geri dönüyor?
 

YENİ PROJEYLE DÖNÜYOR

Son dönemde Londra'nın doğusundaki East End'de yaşayan insanların hayatlarını anlatan; popüler ve birçok televizyon ödülü kazanmış pembe dizi EastEnders'da rol alan Sam Strike, bu dizinin ardından yeni televizyon projesi için el sıkıştı.
 

'SILENT WITNESS'TA

BBC One'dan yapılan açıklamaya göre 1994 doğumlu genç aktörün yeni adresi 'Silent Witness' seti olacak!
.
Strike, 1996 senesinden bu yana ekranlarda olan İngiliz suç draması Silent Witness'ın yaklaşmakta olan 19. sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacak.
 

ROLÜNÜN DETAYLARI

Strike'ın yeni dizisindeki rolünün detayları ise şöyle:
.
Aktör dizide Tony (Dean Andrews) ve Lydia'nın (Geraldine Somerville) oğlu David Hamilton karakterine hayat verecek. 
.
David, babasının hapiste olduğu zaman zarfında ailesini bir arada tutabilmek için çabalarken, yaşanan aile trajedisi sonrası ailesine göz kulak olmak uğruna üniversiteye gitme durumunu da feda etmiş birisi.
 

ROLÜ İÇİN HEYECANLI

Strike yeni rolü için açıklamalarda bulunurken;
.
''Bir Silent Witness hayranıyım. Bu yüzden Silent Witness'ın bir parçası olmak için böyle bir fırsat oluştuğunda, bu fırsata adeta balıklama atladım! 
.
David Drury'in yönetmenliğini de hayranlık duyuyorum, onunla çalışmak oldukça heyecan verici olacak. Silent Witness gibi başarılı bir projede farklı bir karakteri oynamak harika bir deneyim gibi gözüküyor!''
 

PROJELERİ

Geçtiğimiz sene EastEnders'taki Johnny Carter rolüyle diziden ayrılan Strike, çekimleri süren korku filmi Texas Chainsaw Massacre prequel'i Leatherface'te de önemli bir rolle karşımıza çıkacak.
 

DİZİ NE ZAMAN GERİ DÖNÜYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi yeni sezonuyla 2016'ın başlarında BBC One ekranlarına geri dönecek.
 
UNFORGETTABLE 4. SEZONDAN GELİŞMELER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin