Sinem Kobal gelen teklifleri neden geri çeviriyor?

Kenan İmirzalioğlu'yla evlendiğinden beri gelen teklifleri reddeden ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın neden dizi filmlerde oynamadığı ortaya çıktı.

Editör
21 Nisan 2017 - 15:00
Magazin

Uçankuş'un haberine göre ünlü oyuncu Sinem Kobal şu sıralar dizi ve film teklifleriyle ilgilenmiyor ve tek sebebi çocuk istemesi.

Dadı dizisi ile dizi sektörüne giriş yapan, sonrasında Selena dizisindeki Selena karakteriyle minik izleyicilerin sevgisini kazanan Kobal, en son Analar ve Anneler dizisinde oynamış ancak ciddi bir başarı sağlayamamıştı.

14 Ağustos'ta otuz yaşına girecek olan ünlü oyuncunun çevresine "Yaşım gelip geçiyor, artık çocuk sahibi olmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Kenan İmirzalioğlu ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu son olarak Yeni Aşk filmi için gelen başrol teklifine sıcak bakmış, fakat çocuk isteği nedeniyle reddetmişti. Sinem Kobal'a gelen fakat oyuncunun reddettiği bu rolü de Özge Özpiriçci'nin oynayacağı bildirildi.

ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUZ DEMİŞTİ

Birkaç ay önce, yani evliliklerinin sekizinci ayında çıkan haberler ise bu durumla çelişiyor. Zira daha önce çıkan haberlerde yakın çevresine "Kariyerime odaklanmak istiyorum, şimdilik anne olmak istemiyorum" diyen Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalioğlu'nun çocuk isteğine de olumlu yanıt vermemişti. Görünen o ki İmirzalioğlu çocuk konusuna eşini ikna etmişe benziyor.

Uzun yıllar adı sıkça Arda Turan ile anılan oyuncu Turan'dan ayrıldıktan sonra adı İbrahim Çelikkol ile anılmış fakat sonrasında Kenan İmirzalioğlu ile evlenmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin