Sinem Kobal'ın kardeşinden çok konuşulacak açıklama!

Sinem'in kardeşinden şok açıklama!

resim yok
05 Eylül 2014 - 11:47
Magazin

Sinem'in kardeşinden şok açıklama!

''Arda benim ağabeyim...''

Kerem Kobal, ablası Sinem Kobal'ın eski nişanlısı Arda Turan'la ağabey-kardeş ilişkisinin sürdüğünü söyledi...

 

KOBAL'IN KARDEŞİ ALAÇATI'DA GÖRÜNTÜLENDİ

Yıldız futbolcu Arda Turan'la yılan hikayesine dönen ilişkisine nokta koyan Sinem Kobal, ayrılıkla ilgili tek kelime etmedi.  Şimdilerde İbrahim Çelikkol'la mutlu bir beraberlik yaşayan Kobal'ın kardeşi Kerem Kobal ise Alaçatı'da görüntülendi.

Özyeğin Üniversitesi Elektrik Elektronik bölümü 3. sınıf öğrencisi Kerem'in yaz boyunca Alaçatı Curcuna Otel'de barmenlik yaptığı ortaya çıktı.

 

İLİŞKİ BİTSE DE...

Arda Turan, Sinem Kobal'la ilişkisini noktaladı ama genç oyuncunun ailesiyle bağlarını koparmadı.[reklam]

Çeşme'de tatil yapan futbolcu, geçtiğimiz günlerde Kobal’ın Alaçatı Curcuna Otel'de barmenlik yapan kardeşi Kerem'i görmeye gitti. Kerem Kobal, o gün izinli olduğundan görüşemediklerini söyledi.

 

'BENİ GÖRMEYE GELDİ'

''Arda Abi gelip beni sormuş, ancak o gün izinliydim. Geleceğinden de haberim yoktu. Abi-kardeş diyaloğumuz devam ediyor'' diyen Kerem Kobal, ablasının Turan'la ayrılığı hakkında ise şu yorumu yaptı:

''Ablamı ne mutlu edecekse, beni de o mutlu eder. Arda Abi'yi severim ama aramız ne kadar iyi olursa olsun önce ablamı düşünürüm.''

 

 

SİNEM KOBAL, O AŞKA ENGEL Mİ OLDU?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin