Sipahi dizisi 2. Bölüm reytingleri şoke etti!

Show TV'nin CNP Film imzalı başrollerinde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel'in yer aldığı Sipahi dizisi 2. bölümüyle ekrana geldi. Sipahi ilk bölüme oranla aldığı reytinglerle hayal kırıklığı yaşattı. Peki Sipahi'nin 2. bölümünde neler yaşandı? Sipahi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sipahi'nin 3. bölüm fragmanı izle! Sipahi dizisinin konusu ne? Sipahi dizisi nerede çekiliyor? Sipahi'nin oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
20 Aralık 2022 - 11:36
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan YıldırımÖzge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı dizisi Sipahinin dün akşam yayınlanan bölümü beğeniyle izlendi.

Dizi, Total’de 3.91 izlenme oranı 8.77 izlenme payı, ABC1 20+’da ise 3.47 izlenme oranı 7.37 izlenme payı, AB’de 2.66 izlenme oranı 6.39 izlenme payı aldı. Sosyal medyada çok konuşulan dizi Twitter’da Sipahi etiketiyle yaklaşık 6 saat TT listesinin zirvesinde yer aldı. Ancak bu oranlar ilk bölüme nazaran düşüş yarattı.

22-12/20/sipahi-1.jpg

SİPAHİ’NİN 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İki el silah sesinin duyulduğu heyecan dolu sahnede Canan ve Korkut Ali’nin aslında arkasındaki militanları vurduğu ortaya çıktı. Canan önce Viyana ardından stadyumda karşılaştığı Korkut Ali’ye inanmakta zorlanırken, Ali de kimliğini gizlemeye çalıştı. İkili bombayı durdurmayı başardı ancak ikinci bir bombanın olabileceğini konuştukları sırada büyük bir patlama gerçekleşti.

22-12/20/sipahi-11-1671525935.jpg

Mahşer yerini andıran stadyumda insanlar korkuyla kaçmaya başladı. Can kaybı ve yaralıların olduğu patlama sırasında kriptocular paralarını kripto hesaplarına yatırmaya koyuldu. Patlamanın ardından internete düşen videoda örgüt ismi belirtilmese de Yıldırım, işin arkasında Habtor’un olduğunu anladı ve onu yakalamanın hesaplarını yaptı.

22-12/20/sipahi-3.jpg

Habtor para transferini silah almak için kullanacaktı. Kemal ve Ezgi takip ettiği kriptocuların öldürülmesiyle Halit’e ulaştı ve Sipahi ekibi operasyonu başlatmak için Gaziantep’e gitti. Bir uygulama sayesinde Halit’in kılığına giren Yıldırım, Habtor’a adım adım yaklaştı. Habtor’un adamına, kendisinin yerine bir arkadaşının para transferi yapacağını söyledi ve o kişi Ahmet ismiyle bildikleri Korkut Ali olacaktı.

22-12/20/sipahi-7-1671525539.jpg

Halit’in arkadaşı olarak Habtor’un da olduğu araca binen Ali, kendisini bekleyen tehlikelerden habersizdi. Korkut Ali’nin yanlarında olduğu sırada Habtor rahatsız olan kızı için bir doktoru kaçırdı ve ardından polislerle çatışmaya girdi.

22-12/20/sipahi-10.jpg

Polislere ateş ederek aslında onları koruyan Korkut Ali, yaptığı planla Habtor’un güvenini kazandı. Habtor’un kaçırdığı doktoru bir odaya kapatması istenen Ali büyük bir sürprizle karşılaştı. Aksiyon dolu anların ardından Habtor’un evine gelen Ali, kucağına aldığı doktorun Canan olduğunu gördü. İzleyenlerin şoke olduğu final sahnesinde olacaklar merak uyandırdı.

22-12/20/sipahi-5.jpg

Dizinin merakla beklenen üçüncü bölüm tanıtımı yayınlandı. Silah teslimatının yapıldığı aksiyon dolu sahnelerin nefes kestiği tanıtımda Habtor’un kızını tedavi edecek doktor olarak eve giren Canan’ın ne yapacağı merakla bekleniyor. Yusuf ve Kemal’in girdiği evde mayın olduğunu fark etmesi herkesi korkuturken, Korkut Ali’nin görevdeyken bir bombayı eline almasıyla heyecan doruklara ulaşıyor.

22-12/20/sipahi-6.jpg

Sipahi yeni bölümüyle 26 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin