resim yok
15 Nisan 2013 - 00:00

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Soner'i Mete Horozoğlu, daha önceden duyulduğu üzere dizinin Haziran ayında final yapmasından sonra yeni bir diziye başlayacak.
 

Zeynep Günay Tan yönetiyor

 

D Production’ın yeni yayın dönemi için hazırladığı “Sırlar” adlı polisiye dizinin başrolüne Mete Horozoğlu hayat verirken, Kanal D ekranlarında izleyeceğimiz diziyi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”yi yöneten ve genç kuşağın en başarılı isimleri arasında gösterilen Zeynep Günay Tan yönetecek.

 

Horozoğlu polis olacak!

Tan ile ikinci kez çalışacak olan Horozoğlu, ilginç senaryosuyla dikkat çeken “Sırlar” dizisinde özürlü kardeşi olan bir polisi canlandıracak.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den bir isim daha!

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yönetmenliğini üstlenen Zeynep Günay Tan'ın çekeceği Sırlar dizisinin kadrosuna Ferit Kaya da dahil oldu.

Resul karakteri ile izlemiştik

Ferit Kaya, Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Resul karakterini canlandırmıştı.

Çalışmalar sürüyor

Kanal D'de yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Ferit Kaya kimdir?

Ferit Kaya (d. 24 Şubat 1984), Eğil,Diyarbakır doğumlu dizi ve sinema oyuncusu. Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu.
[reklam]
Ferit Kaya şu filmlerde rol almıştır: Pazar - Bir Ticaret Masalı (2007), Zeynep'in Sekiz Günü (2007), Mavi Gözlü Dev (2007), Güneşin Oğlu (2008), Ali'nin Sekiz Günü (2008), Merdiven Altı (2008), Gecenin Kanatları (2009) ve Beş Şehir (2009) Kısa'ca Ramazan: Kamil İnsan (2009)

Ferit Kaya ayrıca; Erkekler Ağlamaz (2006), Menekşe ile Halil (2007), Yersiz Yurtsuz (2007), Karamel (2008), Kül ve Ateş (2009), Bu Kalp Seni Unutur mu? (2009) gibi TV dizilerinde rol aldı. Bunun dışında Kavak Yelleri (2007) adlı TV dizisinin ikinci, üçüncü ve dördüncü sezonlarında Uğur karakterini canlandıran Ferit Kaya, Kanal D'de salı akşamları yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' (2010) adlı TV dizisinde Resul karakteriyle rol aldı.

 

 

WILMA ELLES'İN TÜRK İSMİ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin