Sleepy Hollow eleştirilerine yanıt!

Sleepy Hollow eleştirilerine yanıt!

resim yok
26 Kasım 2014 - 15:46
Magazin

Sleepy Hollow'un ikinci sezonu için gelen eleştirilere yanıt geldi!

Sezonun devamında izleyicileri neler bekliyor?


The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) efsanesinin modern bir uyarlaması olan ve Ichabod Crane ile Abbie Mills'in iyilikle kötülüğün ortasında kalan kasabadaki gizemleri çözmeye çalışmalarının hikayesinin anlatıldığı dizinin showrunner'ı konuştu: ''Bir planımız var''

 

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Showrunner Mark Goffman, ikinci sezon için fanlardan gelen eleştiriler ve ilk sezona oranla düşen reytingler sonrası, devam etmekte olan sezonu savunan açıklamalarda bulundu.

Entertainment Weekly'e konuşan Goffman; kendisinin ve ekibinin, fanların Sleepy Hollow'a göstermiş oldukları ilgiye ve tutkularına müteşekkir olduklarını söylerken, ikinci sezonun sürekli gelişen bir hikayeye sahip olduğunu belirtti:

 

YENİ SEZON...

''Geçen sezon 13 bölümümüz vardı, bu sezon bölüm sayımız 18'e uzadı. Yani büyüdük. Bu sezon bazı farklı şeyler yaptık. Yenilenmiş bir oyuncu kadromuz var. Bazı farklı hikaye anlatımları denedik.

Bu denemelerimizden bazıları gerçekten iyi iş çıkarmamızı sağladı. Sezon ilerledikçe ayarlama ve geliştirme çalışmalarımız sürüyor.[reklam]

'YAZARLARA GÜVENİN!'

Bazı hayranların, Nicole Beharie'nin karakteri Abbie Mills'in gözden düşmeye başladığı konusunda yaptıkları itirazlara da cevap veren Goffman, hayranların Sleepy Hollow yazarlarına güven duyması gerketiğini belirtti ve;

''Jenny (Abbie'nin kız kardeşi) ve Abbie hakkında çok daha fazla hikayeler anlatma konusunda heyecan duyuyoruz. Heyecan verici planlarımız var. Sezonun diğer yarısı yepyeni bir yörüngede ilerleyecek.''

 

İZLENME ORANLARI

İlk sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 2.6 reyting ve 7.46 milyon izleyici ile tamamlayan dizinin devam etmekte olan ikinci sezonu ise ekranlara gelen on bölüm göz önüne alındığında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.65 reyting ve 4.77 milyon izleyici ortalamalarını elde etmiş durumda.

 

SEZON SÜRÜYOR

Sleepy Hollow, Pazartesi akşamları Fox ekranlarına gelmeye devam ediyor. Dizi, 01 Aralık Pazartesi günü 'The Akeda' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

 

 

'CRISTELA' İÇİN TAM SEZON ONAYI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin