Sosyal medya ünlüsü Murat Övüç'ün sahne anlaşması iptal edildi!

Son zamanların tartışmalı ismi Murat Övüç'e bir darbe daha geldi.

Merve Mutlu
05 Ağustos 2020 - 15:24
Magazin

Yaptığı açıklamalar ve kullandığı nefret dili ile birçok insanın tepkisini üzerine çekmeyi başaran ve olay açıklamalar yapmaya devam eden Murat Övüç, sahnede Yeşim Salkım'ı hedef alan küfürlü konuşmaları nedeniyle bir kez daha gündeme oturdu.

20-08/05/murat.jpg

Antalya Lara’da sahne alan Övüç, sahne performansının hemen ardından kendisini kadın düşmanı ilan ettiğini öne sürdüğü Yeşim Salkım hakkında ağza alınmayacak laflar etmiş, mekanda konuk olarak yer alan kişilerin kameralarına yansıyan bu görüntülerin ardından Salkım kendisini mahkemeye vermişti.

Yazar Onur Akay'ın bugünkü yazısında konu olan bu olayın ardından yeni gelişmeler yaşandı. sahne aldığı ve Yeşim Salkım’a küfürler savurduğu Palm Beach isimli mekân, Övüç’le olan anlaşmasını iptal etti ve Yeşim Salkım’la anlaştı. O mekânda 8 Ağustos Cumartesi günü Yeşim Salkım sahne alacak ve giriş kadınlara ücretsiz olacak. Mekan yönetimi, “ Yeşim Salkım’a yapılan bu çirkin hareketi, bütün kadınlara yapılmış olarak görüyoruz” diyerek kınadı ve tepkisini gösterdi.” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin