Sosyal medyayı karıştıran Kıvanç Tatlıtuğ iddiası! Bağış gecesinde istenmedi mi?

"Hayatım boyunca kalbim fiziksel anlamda bu kadar acımamıştı!" ifadeleriyle 'Türkiye Tek Yürek' bağış kampanyasına damga vuran Kıvanç Tatlıtuğ'un, geceye davetsiz katıldığı iddiaları sosyal medyayı salladı! Peki Kıvanç Tatlıtuğ bağış gecesine istenmedi mi? Neden istenmedi? Bağış gecesinde Kıvanç Tatlıtuğ krizi mi yaşandı? Kıvanç Tatlıtuğ geceye zorla mı katıldı?

Dün akşam gerçekleşen 'Türkiye Tek Yürek' sloganlı bağış gecesinde Kıvanç Tatlıtuğ krizi yaşandı! 

KIVANÇ TATLITUĞ GECEYE DAVETSİZ Mİ KATILDI? 

Geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca'nın Ahbab Derneği'ne bağışı sebebiyle 'Türkiye Tek Yürek' yüzleri arasından çıkarılmasının ardından ikinci bir kaos yaşandı. Kıvanç Tatlıtuğ'un da bağış gecesinden adının silindiği fakat Tatlıtuğ'un insiyatif üzerine davetsiz bir şekilde katıldığı iddialar arasında.

23-02/16/sxc-1676558637.jpg

OTURACAK YER BULAMADI!

Saat 20.00'de başlayan yayına sonradan katılan Kıvanç Tatlıtuğ'un agrasif tavırları ve oturacak yer bulamama sebebiyle bir süreliğine ayakta kalması, yaka kartının olmaması bu iddiaları güçlendiren etkenler arasında. 

23-02/16/turkiye-tek-yurek-1.jpg

"Hayatım boyunca kalbim fiziksel anlamda hiç bu kadar acımamıştı" 

Tatlıtuğ'un ağır tavırlarla stüdyoya girmesiyle Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Kuzey Tekinoğlu karakterine benzetildi. Yaşadığı üzüntüyü "Hayatım boyunca kalbim fiziksel anlamda hiç bu kadar acımamıştı" ifadeleriyle anlatan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde AHBAP'a 200 bin TL, daha sonrasında ise 950 bin TL ve lojistik destekte bulundu. 

Kıvanç Tatlıtuğ'un bu hareketini sosyal medya kullanıcıları ise şu şekilde yorumladı:

23-02/16/2023-02-16-24.png

23-02/16/2023-02-16-26.png

23-02/16/2023-02-16-21.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin