Squid Game 2. sezondan haber var! İzleyiciye müjdeler!

Squid Game 2. sezon gelecek mi? Gelecekse ne zaman? Netflix'in en yetkili ismi konuştu! Detaylar...

2021 yılının fenomen dizileri arasında başı çeken "Squid Game" dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de çok konuşuldu ve konuşulmaya devam ediyor.

SQUID GAME 2. SEZON AÇIKLAMASI

Peki, dizinin 2. sezonu gelecek mi? Gelecekse ne zaman?

Kuşkusuz Netflix'in, bu kadar ilgi gören bir dizinin devamını getirmemesi düşünülemez! Yine de dizinin takipçileri yetkili isimlerden konu ile ilgili bir açıklama duymak isterken; beklenen açıklama geçtiğimiz günlerde geldi!

"Squid Game evreni henüz yeni başladı..."

Açıklama Netflix eş CEO'su Ted Sarandos'a ait. Böylelikle 142 milyondan fazla Netflix hanesine ulaşan ve 1,6 milyar saatten fazla yayınlanan dokuz bölümlük ilk sezonun yaratıcısı Hwang Dong-hyuk'un sözlerinin ardından gelen bu açıklama ile Squid Game'in 2. sezonunun geleceği kesinleşti.

Hatırlanacağı üzere dizinin arkasındaki isim Hwang Dong-hyuk daha önce yaptığı açıklamada serinin geri döneceğini ima etmişti. Hatta ikinci sezondan bahseden isim, üçüncü sezon için de umut verici söylemlerde bulunmuştu.

22-01/31/squid-game-onay.jpeg

SQUID GAME KAÇ SEZON SÜRECEK?

Tüm bu söylemler bir araya getirildiğinde Squid Game'in en azından 3. sezonu da göreceğini söylemek mümkün görünüyor.

Yapımın ilk sezon bölümleri 17 Eylül 2021 tarihinde izleyiciyle buluşmuştu. Henüz yeni sezona dair bir tarih ya da çekim bilgisi mevcut değil. Ancak her şey yolunda giderse 2. sezon bölümlerinin 2022 yılının sonlarına doğru yayınlanması planlanıyor. Bununla ilgili duyurular önümüzdeki aylarda yapılacaktır.

Başrollerindeki Lee Jung-jae (Chief of Staff) ve Park Hae-soo (Prison Playbook) ile şiddet içerikli bir insanlık sınavı olarak nitelendirilen Squid Game; para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncunun, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. İçeride her ne kadar onları cazip bir ödül bekliyor olsa da ciddi bir ölüm riski de kendilerini beklemektedir. Oyunların her biri kırmızı ışık, yeşil ışık gibi geleneksel çocuk oyunları olsa da bu oyunları kaybetmenin bedeli canından olmaktır. Oyunun yaratıcısı kimdir? Oyunun asıl amacı nedir? Ve hayatta kalıp 45,6 milyar won'luk ödülü kazanan acaba kim olacaktır?

22-01/31/squid-game-izle-2-sezon.jpeg

Dizinin oyuncu kadrosunda Lee Jung-jae ve Park Hae-soo ikilisine Wi Ha-jun, Oh Young-soo, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Kim Joo-ryoung, Tripathi Anupam, You Seong-joo, Lee You-mi gibi isimler eşlik ediyor.

"Squid Game | Bunları fark etmiş miydin?"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin