Star Tv'nin sevilen dizisi Hayat Sırları final kararı aldı

Büyük umutlarla başladığı bu yolculukta Star Tv'nin sevilen dizisi Hayat Sırları final kararı aldı. Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan dizinin bu kararı sevenlerini oldukça üzdü.

Berfu Gürle
15 Aralık 2017 - 16:46
Gündem

Reytinglerde bir türlü beklediğini bulamayan Star Tv'nin sevilen dizisi Hayat Sırları final kararı aldı. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana bir kesime hitap eden dizi Ocak ayı gibi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 

Dizinin yapımcılığını Most Production, yönetmenliğini ise Murat Can Oğuz'un üstlendiği dizinin senaristliğini Mahinur Ergun kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker ve Ecem Erkek gibi sevilen oyuncular paylaşıyor.

17-12/15/hayat-sirlari-ekin-koc-hazar-erguclu.jpg

Hayat Sırları Reyting başarısı

Çarşamba günleri ekrana gelen dizi, Diriliş Ertuğrul gibi büyük yapımlar ile mücadelesinde yenik düştü. Total'de ilk 10'na giremeyen dizi için uzun bir süre verildi fakat dizi bir türlü beklenilen seviyelere çıkamadı. Reytingde başarısız kalması dizinin final kararı almasına sebep olurken bu haber dizinin hayranlarını oldukça üzdü. 

Zeyno ile Burak yan yana

Bu bölümde kayıp kızı Zeyno'yu bulmaya çalışan Seher, Burak ile Zeyno'yu yan yana görür. Peki Burak Zeyno'nun kızı olduğunu biliyor mu? Seher bu bölümde büyük bir gerçeğin içine düşecek.

Hayat Sırları 8. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin