resim yok
03 Ocak 2014 - 13:45
Magazin

Transformers serisinin yönetmeni, modern Hollywood'un en güçlü isimlerinden Michael Bay, yapımcılığını üstlendiği Black Sails ile korsanlara dair korktuğumuz ne varsa yeniden hatırlatıyor bizlere.

 

Black Sails'i tanıyalım...

 

Hem perdede hem de ekranda korsanların acımasız, hırslı ve korkusuz olduğu zamanları hatırlıyor musunuz? Yani yeni neslin kafasındaki korsan imajını daha komik ve sevimli hale getiren Disney serisi Karayip Korsanları'ndan öncesini...

 

Karayip Korsanları, uzun süredir ortalıklarda görünmeyen korsanları yeniden gündemin merkezine oturttu, kabul. Ama aynı zamanda yüzyıllardır ilmke ilmek dokunan tekinsiz korsan temsilini de yumuşattı ve sevgiyle kucaklayabileceğimiz kıvama getirdi.

 

KORSAN TEMALI DİZİ

Black Sails, Karayip Korsanları'nın sinemada yaptığının tam tersini yapacak ekranda. Korsan furyasından sonra çekilen televizyonun bu ilk korsan temalı dizisi, kahramanlarına eski itibarlarını geri kazandıracakmış gibi görünüyor.

 

HİKAYE

Zira hikaye, korsanlara dair bildiğimiz her şey öğrendiğimiz Robert Louis Stevenson'ın ünlü romanı Treasure Island / Define Adası'nın 20 yıl öncesine dayanıyor.[reklam]

ARKASINDAKİ İSİMLER

Görkemli projeleri seven Spartacus'ün yapımcı şirketi Starz ile popüler Amerikan sinemasında büyük bütçeli filmlerin vazgeçilmez yapımcı/yönetmeni Michael Bay'in işbirliğinin ürünü olan Black Sails, Define Adası'nda ulaşılmaya çalışılan hazinenin sahibi Kaptan Flint'in ta kendisiyle tanıştırıyor bizleri.

 

Korsancılığın Altın Çağı'nda, Kaptan Flint'in herkesin yüreğine korku saldığı yıllardayız. Define Adası'nda hazinesinin peşine düşecek olan John Silver'ı, gemisine kabul ederken buluyoruz Flint'i. John Silver, Flint'in başına çok iş açacak gibi görünüyor. Üstelik Flint'in tek derdi John Silver değil.

 

SÜRPRİZ GELİŞMELER

Herkesin önünde titrediği bu korsan, hem diğer korsanlarla çatışıyor hem gemisindeki iç çatışmaları idare ediyor hem de tek başına hükmetmek istediği büyük suç kenti Nassau'daki 'taht' kavgalarında fırtınalar gibi esiyor.

 

20 yıl sonra neler olacağını biliyoruz, ama Kaptan Flint'in Define Adası'nda sözü edilen defineye nasıl ulaştığını ve onu nasıl gömdüğünü sadece Black Sails sayesinde öğrenebiliriz.

 

FRAGMAN

 

ANGIE HARMON HAKKINDA BİLMEDİĞİNİZ 5 ŞEY! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin