Supernatural 300. bölüm sürprizi! John Winchester geri dönüyor!

Sam ve Dean Winchester'ın babası John Winchester rolüyle Supernatural'da bir dönem boy gösteren Jeffrey Dean Morgan sürpriz bir şekilde diziye geri dönüyor!

Supernatural'da özlem duyulan aile buluşması...

Dizi dünyasını yakından takip edenlerin son dönemde The Walking Dead'de (Yürüyen Ölüler) Negan karakteri ile izlemeye devam ettiği aktör Jeffrey Dean Morgan'ın "Supernatural" takipçileri için de özel bir yeri bulunuyor.

JEFFREY DEAN MORGAN YENİDEN "SUPERNATURAL" DİZİSİNDE!

Supernatural'ın ilk iki sezonunda Sam ve Dean Winchester'ın babası John Winchester rolüyle zaman zaman karşımıza çıkan Morgan, 14. sezonu devam etmekte olan "Supernatural"da tekrar karşımıza çıkacak.

John Winchester'ın dönüşü dizinin 300. bölümünün şerefine olacak.

SUPERNATURAL 300. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Andrew Dabb & Meredith Glynn ikilisinin senaryosunu kaleme alıp, Robert Singer'ın yönetmen koltuğunda oturacağı "Lebanon" isimli 300. bölüm 07 Şubat 2019 Perşembe günü The CW izleyicisiyle buluşacak.

18-12/13/john-winchester-supernatural.jpg

Supernatural yürütücü yapımcısı Andrew Dabb bu sürpriz gelişme hakkında yaptığı açıklamada;

"Jeffrey'i dizi için önemli bir kilometre taşı niteliğindeki özel bölümle geri getirecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Karakter için planladığımız şeyi hayranların çok seveceğini düşünüyoruz... Ve diğer birkaç sürpriz konuk yıldız..." ifadelerini kullandı.

Jared Padalecki ve Jensen Ackles ikilisinin başrollerinde yer aldığı; Sam ve Dean kardeşlerin yıllardır hayaletlerden iblislere, şeytanın ta kendisinden melek savaşçılara kadar çok sayıda doğaüstü varlıkla savaşmasını izlediğimiz dizide 2005-2008 yılları arasında toplam 12 bölüm yer alan John Winchester'a hayat veren Morgan son dönemde birçok dizi ve filmde boy gösterdi.

18-12/13/jeffrey-dean-morgan-dizileri.jpg

Şu sıralar AMC'nin fenomen dizisi The Walking Dead'de Negan karakteriyle ses getiren tecrübeli aktör bir yandan da Tom Wright'ın yönetmenliğinde; David Strathairn ile birlikte rol alacağı Walkaway Joe filminin çekimleriyle meşgul.

The Good Wife (Jason Crouse), Texas Rising ('Deaf' Smith) ve Extant (JD Richter) aktörün son dönemde rol aldığı diğer diziler arasında bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin