Supernatural'ın yıldızı Misha Collins Timeless kadrosunda!

Supernatural'ın Bobby Singer'i Jim Beaver'ın diziye tekrarlayan rolle katıldığının haberinin üzerinden sadece birkaç hafta geçmesinin ardından bu kez aynı dizinin en popüler karakterlerinden biri olan Castiel'e hayat veren Misha Collins'in de Timeless'ı ziyaret edeceğini öğrendik.

Volkan Küçükel
17 Ocak 2017 - 09:00
Gündem

NBC'nin zaman yolculuğu temalı draması Timeless, ikinci bir Supernatural buluşmasını sahneye koymaya hazırlanıyor!

BİR SUPERNATURAL BULUŞMASI DAHA!

Supernatural'ın Bobby Singer'i Jim Beaver'ın diziye tekrarlayan rolle katıldığının haberinin üzerinden sadece birkaç hafta geçmesinin ardından bu kez aynı dizinin en popüler karakterlerinden biri olan Castiel'e hayat veren Misha Collins'in de Timeless'ı ziyaret edeceğini öğrenmiş bulunmaktayız!

Misha Collins böylelikle Supernatural'da beraber çalıştığı eski patronu Eric Kripke ile bir başka dizi projesinde tekrar bir araya gelmiş olacak.

ROLÜN DETAYLARI

Peki, aktörü dizinin hikayesinde nasıl bir rolle göreceğiz?

13 Şubat'ta ekranlara gelecek "Public Enemy No. 1.," isimli bölümde karşımıza çıkacak Collins; Dokunulmazlar (Untouchables) ismindeki efsanevi ekibin lideri Eliot Ness karakterine hayat verecek. Eliot Ness gerçek tarihte ünlü içki kaçakçısı ve mafya lideri Al Capone'u adalete teslim eden kişi olarak bilinmektedir.

17-01/17/misha-collins-1484633483.png

İlgili bölümde Flynn'ı (Goran Visnjic), 1931 senesi Chicago'suna yolculuk yaparken göreceğiz. Burada Tyrant dizisinden tanıdığımız Cameron Gharaee'nin canlandıracağı ünlü ganster Al Capone ile bir işbirliğine girecek. Lucy, Wyatt ve Rufus ise Capone'u alaşağı edecek tek kişi ile bir araya gelecek: federal emniyet teşkilatı ajanı Ness.

Duyurunun ardından Collins gelişmeyi sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

17-01/17/tweet-misha-collins.png

Kripke, bölüm ve Misha'nın diziye katılışı hakkında şu ifadeleri kullandı: "Eliot Ness karakteri ilk ortaya çıktığında hemen Misha'yı düşündüm. Onunla tekrar çalışıyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Misha; karizmasını, yeteneklerini ve tüm melek vasıflarını rolüne taşıyor."

Kripke, Timeless'ı Shawn Ryan ile birlikte ortaya çıkaran isim. Timeless'tan önce Supernatural'ın da yaratıcısı olan Kripke, beşinci sezon sonrasında o projeden ayrılarak başka dizi projelerine yoğunlaşmıştı. Misha Collins ise Supernatural'da melek Castiel rolüyle biliniyor. İlk olarak dizinin dördüncü sezonunda karşımıza çıkan karakter o tarihten bu yana dizide yer almaya devam ediyor.

Timeless, sezonun 12. bölümü "The Murder of Jesse James" ile 23 Ocak Pazartesi akşamı NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'Timeless' 1. sezon 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin